Päiväkirja - Siirinen, 30 tammi 17

Nyt loppui motivaatio tähän hommaan... Viikonloppuna tuli syötyä kaikkea ja ihan liikaa, vaa'alle en uskalla edes eksyä. Treenejä en malttaisi odottaa, mutta kaloreiden merkkaaminen ja kaiken mahollisen punnitseminen tuntuu ylivoimaiselta... Niin, ja pettyminen itsekurin romahtamiseen on suuri... Ihana maanantai <3

Näytä dieettikalenteri, 30 tammikuuta 2017:
2355 kcal Rasva: 111,04g | Prot: 99,17g | Hh: 237,75g.   Aamiainen: Pirkka Smoothie Marjasekoitus, Elovena Kaurahiutale, Maitokahvi. Lounas: Parmesanjuusto (Silputtu), Felix Tomaattiketchup, Felix Hunaja-Sinappi Salaattikastike, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Fazer Amica Jauhelihakastike, Spagetti. Päivällinen: Arla Loputon Kermajuusto 17%, Vaasan Ruispalat, Makkarakeitto. Välipalat/Muut: Castello Sinihomejuusto, Pirkka Eteläafrikkalainen Vihreä Siemenetön Rypäle, Omenat, Pepsi Pepsi Max, Valio Kermaviili, Kukkakaali, Porkkanat, Taffel Sweet Chili Dippi. lisää...
2346 kcal Harjoitus: Ajaminen - 15 minuuttia, Nukkuminen - 5 tuntia ja 45 minuuttia, Lepo - 10 tuntia, Toimistotyö - 8 tuntia. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Älä ny ihmeessä jätä leikkiä kesken , kirjaa itsellesi vaikka vihkoon ylös mitä tuli syötyä , arjessa pidä kirjaa ja rohkeasti vaa'alle ja jos kovin paino noussut ni sekin lukema sinne vkoloppu herkkujen viereen :) eihän tätä liian orjallisesti tarvi tehdä, enemmänkin antamaan itselle hieman osviittaa mitä sinne nassuun menee ;) nyt kevyempi alku vko ja paljon vettä :D hyvää alkanutta viikkoa! 
30 tammi 17 jäseneltä: ShaQRi
muistahan sit se että, jotta paino pysyvästi nousee edes kilon saat siihen määrään syödä +7000 kcaloria. Eli niinkuin tuolla joku toisessa ketjussa sanoikin, nuo herkuttelut näkyy lähinnä nesteinä, jotka kyllä viikon mittaa tasantuu. Eli ollos murehtimatta! ps. Itse alkuun opettelin käymään joka aamu samaan aikaan siinä vaa-alla niin sai sen peikon pois kun huomaa kuinka paljon tuo paino voi tosiaa heilahdella, vaikka kuinka mittaisi syömisensä. 
30 tammi 17 jäseneltä: Jopawei
Repsahdukset kuuluu elämää, nyt vain takas arkirytmiin hyvillä mielin.  
30 tammi 17 jäseneltä: Tituli
Täällä myös mennään mielialan kanssa kun aallon harjalla. Eilen oli semmoinen fiilis kun viikon saldo -100 grammaa, että se itsensä kiduttaminen loppuu just nyt ja heti. Mutta tänään taas uudella innolla. Itse olen luvannut itselleni silloin tällöin luvan repsahtaa. Ja se on nyt tulevana viikonloppuna. :) Zsemppiä ajattele näin, että meitä on muitakin saman ongelman kanssa painivia. (y) 
30 tammi 17 jäseneltä: PikeMarja
Samat maanantaifiilikset on täälläkin, nyt jo neljättä päivää... Mutta eihän aina tarvitse ollakaan niin motivoitunut? Viimeiset päivät oon vähän-sinne-päin noudattanut rutiineja ja oikeita annoskokoja. Pikkuhiljaa se kiinnostus ja motivoituneisuus palailee takaisin. Ja jos kerran olet syksystä asti painoa pudotellut, ei yksi viikonloppu ole sille ajalle mitään! Pää pystyyn vain :)  
30 tammi 17 jäseneltä: Lumpy-Space-Princess
Elä lannistu! Ma on aina peestä. Uudella puhdilla vaan :) 
30 tammi 17 jäseneltä: aleksilaine
Kiitos tuhannesti kaikille! Näistä kannustuksista on jo nyt apua tähän fiilikseen. Huomenna on uusi päivä ja jos sitten ottais taas eväät töihin, niin säästyy lounasbuffan houkutuksiltakin. Ja kiitos Jopawei, pitää laittaa korvan taakse toi +7000 kcal määrä! 
30 tammi 17 jäseneltä: Siirinen
Juu siis tuo kalorimäärä tuli kaverilta, kuka tuos syksyllä kävi opiskeluidensa puolesta ravitsemus"jotain" kurssin. Siel heidän opettaja vaan korosti, et loppuviimein laihdutus/laihtuminen on matiikkaa ja heitti tuon vastaavuuden että 7000 kcaloria vastaa kiloa rasvaa kehossa. Suuntaa antava siis ja varmaan vaihtelee henk.kohtaisesti. Esim. itsellä tuo lukema näyttäisi näin kolmen kuukauden perusteella olevan reilu 8000kaloria (toki perustuu pitkälti siihen että nuo FS:n antamat harjoitukset ja itse merkkaamani syömiset ovat jokseenkin oikein). 
30 tammi 17 jäseneltä: Jopawei
Musta tuntuu, et painon noustessa raja on tuossa 5000 kcal paikkeilla, mutta pudottaessa lähemmäs 10000 kcal :D 
31 tammi 17 jäseneltä: Siirinen
Siirisen kanssa samaa mieltä :) Kyllä painon nostaminen on meikäläiselle helpompaa kuin sen tiputtaminen :/ 
01 helmi 17 jäseneltä: jippis
Painon nostamiseen ei tarvi kuin mehevä ajatus jostain rasvaa ja suolaa tihkuvasta ruuasta 😩 
01 helmi 17 jäseneltä: ShaQRi

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Siirinen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.