Päiväkirja - J0hQ, 16 loka 17

Vakioaamupala 😂 mantelisämpylää + leivänpäälliset, kahvi kuohukermalla. Liki 700 kcal, joten tällä pärjää pitkään. Lomaviikko, taitaa ruokarytmi mennä kahden aterian syömiseen: myöhäinen aamupala ja päivällinen.

Näytä dieettikalenteri, 16 lokakuuta 2017:
1641 kcal Rasva: 148,69g | Prot: 66,58g | Hh: 8,57g.   Aamiainen: Valio Polar Täyteläinen, Pirkka Kananmuna Luomu, Paulig Kahvi, Snellman Ylikypsä Pekoni, GoGreen Kuorettomia Seesaminsiemeniä, Milbona Kuohukerma Laktoositon, Valio Voi, Pirkka Mantelijauhe. Lounas: Rainbow Chalkidiki-Oliivit, Pirkka Kananmuna Luomu, Milbona Kuohukerma Laktoositon, Pirkka Mantelijauhe, Valio Voi, Valio Oltermanni, Snellman Sika-Nauta Jauheliha. Välipalat/Muut: Valio Voi, Paulig Kahvi, Milbona Kuohukerma Laktoositon, Riitan Herkku Munajuusto. lisää...
2323 kcal Harjoitus: TV: n Katsominen - 1 tunti, Tiskaus - 30 minuuttia, Kotityöt - 3 tuntia, Lepo - 11 tuntia ja 30 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Olin juuri tänään aikeissa kysyä tuosta ruokailurytmistäsi! Törmäsin YouTubessa aiheeseen (vaikuttavat rasvan palamiseen nuo pitkät ruokavälit). Ilmeisesti pari-kolme ateriaa päivässä koet sopivaksi? Kesällä ja lomalla tulee usein syötyä kolme kertaa/päivä eli se ei ainakaan mahdoton olisi minullekaan. 
16 loka 17 jäseneltä: Pottu72
Joo, 2-3 toimii mulla. Kolme olis ehkä paras, niin annoskoko ei tulis liian suureksi. Söin aamupalan klo 11 aikoihin ja noin klo 17 muut päivän syömiset. Edelleen kylläinen olo. 
16 loka 17 jäseneltä: J0hQ
Arkena nyt on mennyt neljään ruokailuun, olen jakanut aamupalan kahteen osaan, sillä lounas on töissä niin aikaisin, että en normi aamupalan jälkeen olisi yhtään vielä silloin nälkäinen. Toisen puolen aamupalaa olen syönyt sitten töiden jälkeen välipalana. En ole ihan tyytyväinen tähän, mutta toisaalta tuo välipala on ollut aika hyvä esim. jumppapäivänä. En haluaisi aamupalastakaan kokonaan luopua, kun nyt vasta olen saanut opeteltua sen syömisen. Toisaalta lounasaikaan voisin juoda vain kahvin ja siirtää lounaan myöhemmäksi. Täytyy miettiä 😅 
16 loka 17 jäseneltä: J0hQ
juu, mietintään menee, kysymyshän on kuinka paljon aterioiden vähentäminen hyödyttäisi/hyödyttäisikö. Syöminen on sen verran kivaa että ei joka tapauksessa raaski luopua kovin monesta ateriasta mulla nyt siis neljä ateriaa). Kahteen en varmaan henkisesti pystyisi, kroppa kyllä kestäisi. Optimaalinen kahden aterian rytmi on juuri tuo 11.30 ja 17.00 (siis netistä opittuna🤔) eli sulla homma jo hallussa. Täytyy perehtyä aiheeseen (intermittent fasting) enemmän ja tehdä kokeiluja. 
16 loka 17 jäseneltä: Pottu72
Ei nyt ehkä hallussa 😅 mutta tuollainen ruokarytmi kyllä onnistuisi, jos voisi aina itse päättää syömisajat. Syöminen kuitenkin liittyy mulla tilanteisiin, jotka ei vaan aina istu tuohon aikaikkunaan. 
17 loka 17 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - J0hQ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.