Päiväkirja - J0hQ, 13 tammi 18

Vhh/keto kukkakaali-parsakaalirieska, voita, pekonia, juustoa, tomaattia.

Näytä dieettikalenteri, 13 tammikuuta 2018:
1637 kcal Rasva: 135,62g | Prot: 60,88g | Hh: 13,18g.   Aamiainen: Pirkka Kirsikkatomaatti, Paulig Kahvi, Milbona Kuohukerma Laktoositon, Castello Artfully Authentic Cheddar, Snellman Ylikypsä Pekoni, Valio Voi, Apetit Kukkakaali, Pirkka Kananmuna Luomu, Valio Voi. Lounas: Valio Salaneuvos Ohuen Ohut, Arla Ingman Voi, Tuore Lanttusose, Vaalea Siirappi, Kirkastettu Voi, Kananmuna Luomu, Kuohukerma, Snellman Porsaan Ulkofilee, Rainbow Jääsalaatti. Päivällinen: Pirkka Kirsikkatomaatti, Pirkka Kuohukerma, Castello Artfully Authentic Cheddar, Snellman Kunnon Nakki Makkara, Arla Ingman Voi, Pirkka Kananmuna Luomu. Välipalat/Muut: Paulig Kahvi, Milbona Kuohukerma Laktoositon. lisää...

18 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
370 kcal, 3,9 g hh. 
13 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Makroissa mukana kahvi+kuohukerma 😋☕️ 
13 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Mistäs löydän tuon rieska ohjeen? Tsekkaisin jos sopis mun ruokavalioon 😊 Näyttää hyvältä 😋 
13 tammi 18 jäseneltä: Maevel
Tällaisella, vähän muokatulla ohjeella tein: Kukkakaalirieskat 4-6 leipästä per annos: - 450 g kukkakaalia - 2 kananmunaa - 20 g voita - ripaus suolaa, mausteita Käytin pakastepussillisen kukkakaalia, viimeksi joukossa oli myös parsakaalia. Höyrytä ne pehmeiksi (mikrossa tein), valuta ylimääräinen neste pois ja hienonna esim. perunansurvimella. Sekoita joukkoon voi ja vähän jäähtyneeseen massaan muna, suola (ja mahdolliset mausteet) Jaa massa leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja taputtele noin 0,5-1cm paksuisiksi rieskoiksi. Paista keskitasolla 225°C-asteessa noin 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä ja nauti! www.fitfarm.fi/valmennukset/ Reseptin laati Eeva-Maria Lisko 
13 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Eli Fitfarmin on alkuperäinen ohje. Toi yllä mun muokkaus. 
13 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
hei, tää ohje käy mullekin 😍 
13 tammi 18 jäseneltä: mirja.kalliosaari
Rieskoja voi kääntää esim. 15-20 min kohdalla lastalla, pohja ruskistuu paremmin. Silloin saa molemmat pinnat ruskistumaan. Säilytys jääkaapissa, välillä olen syönyt niin, että laitan hetkeksi puolitettuna paahtimeen. 
13 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Thaanks 👍😊 voin tilalle varmaa voi oliiviöljyn vaihtaa... pitää kokeilla 😋 
13 tammi 18 jäseneltä: Maevel
Joo, alkuperäisessä ohjeessa oli joku pikkuliraus öljyä 😄 
13 tammi 18 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - J0hQ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.