Päiväkirja - Onnellinenko, 28 touko 18

Nyt erilainen alkuviikko, saa nähä miten osaa olla 😂 yksin kotona pari päivää. No onneksi päivät menee nopsaan, kun on töissä. Tänään ruokakauppaan ja edelleen ne protskut vaivaa, miten niitä sais riittävästi. Jos syön lihaa paljon, niin menen kankeaksi kuin tikku-ukko. Jospa minäkin löytän omat ruokani vielä jolla hoikistuu.

Näytä dieettikalenteri, 28 toukokuuta 2018:
1316 kcal Rasva: 50,10g | Prot: 91,20g | Hh: 131,89g.   Aamiainen: Karjalanpiirakka, Oivariini Vähärasvaisempi , Rasvaton Maito. Lounas: Leader Jogurttipäällysteinen Mansikka-Vadelmapatukka, Oivariini Vähärasvaisempi , Lidl Kaurasydän, Kotimaista Broilerin Fileepihvi, Vihersalaatti. Päivällinen: Tomaatit, Marli Vital Tyrni-Mandariini-Appelsiini, Oivariini Vähärasvaisempi , Karjalanpiirakka, Snellman Kunnon Nakki Makkara. Välipalat/Muut: Arla Protein Appelsiini-Suklaa Rahka. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mä käytän kasviproteiinijauhetta (kotimainen Foodin Supervege) aamupalalla sokerittoman jogurtin kanssa. Muutenkin pavut, kikherneet jne kannattaa ottaa mukaan salaatteihin, myös tofua voi kokeilla. Samoin jos syöt pastaa niin proteiinipitoiset soijapapu- ja kikhernepastat ovat hyviä. Proteiinia saa niin paljon muualtakin kuin lihasta. :) 
28 touko 18 jäseneltä: tulppaana
Tosiaan, ei tarvi pelkkää kanaa ja kalaa vetää että prodea saa. Rahka, maustamaton jogurtti, kaura, pavut, maissi, munat, kik-herneet jne on hyviä. Kaikki ei mm rahkasta/jugusta pidä mutta vaihtoehtoja on paljon. 
28 touko 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Mullahan on se ongelma että olen vähän ranttu😂😂 Nyt kuitenkin olen päättänyt kysellä ja kokeilla, jos vaikka löytys rantullekkin jotain hyvää protskua. 
28 touko 18 jäseneltä: Onnellinenko
Mä en 5kk sitten kestänyt ajatusta että vetelisin rahkaa (maustamatonta ja skyrriä) tai jogurttia 😂 papuja vetelen nyt kaksin käsin enkä voisi olla ilman 😍 oon todella nirso ruoan suhteen muuten (laatikkoruoat, keitot ja paistetut vihannekset kaikki on out of the question 🙈). Jotenkin tässä on kuitenkin alkanut mielenkiinto ruokaa kohtaan nousta ja sitä haluaa kokeilla uusia juttuja. 🤩 
28 touko 18 jäseneltä: mademoiselle.noir

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Onnellinenko


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.