Päiväkirja - Onnellinenko, 29 touko 18

Viikon mietteet. Paino tippunut aivan hyvin ja sain käytyä ne pienet kävelylenkitkin. Tuo kello on aivan mainio ja motivoiva. Uinnin seurannassa olen huomannut kehitystä tapahtuneen. Sekä asioita seuraa aivan erilailla, kuin ennen.
Tämä foorumi on ollut kannustava ja auttavainen. Melkein vois sanoa, että harmittaa, kun ei ole aikaisemmin halunnut tänne kirjoitella ajatuksia.
Syömiset on riittänyt hyvin ja mielitekoja ei ole ollut, ihme kyllä. Ruokattottumuksia en ole muuttanut juuikaan muuten, kuin ottanut välipaloiksi proteiinirahkat ja vanukkaat. Sekä tietysti annoskoot.
Tavoitteet tulevaan viikkoon. Kävelylenkin pitentäminen ja uinnin jatkaminen mikäli säät antaa myöten. Jonkin uuden proteiinipitoisen ruuan kokeileminen.
Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko.

Näytä dieettikalenteri, 29 toukokuuta 2018:
1164 kcal Rasva: 38,34g | Prot: 99,83g | Hh: 106,75g.   Aamiainen: Oivariini Vähärasvaisempi, Lidl Kaurasydän, Paistettu Kananmuna ilman Rasvaa, Valio Kerrosviili Persikka-Mango, Tomaatit. Lounas: Oivariini Vähärasvaisempi, Ahven, Maitokolmio Profit Proteiinivanukas Valkosuklaa, Fazer Ruispuikula, Mansikat. Päivällinen: Kotimaista Broilerin Ohutleike, Rasvaton Maito, Vihersalaatti. Välipalat/Muut: Riitan Herkku Leipäjuusto Vähälaktoosinen, Njie Propud Chocolate Orange . lisää...

12 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mikäs kello sulla on käytössä? 
29 touko 18 jäseneltä: piiqpiiq
Polar m430 
29 touko 18 jäseneltä: Onnellinenko
Tuun kyselemään kans kellosta :) 
29 touko 18 jäseneltä: helmeillen
Tämä on nyt ollu minulla perjantaista asti käytössä. Tässä on varmaan paljon hienouksia mitä en osaa lukea vielä. Saan jossainvaiheessa siskoltani sitten apuja. Eri treenivaihtoehtoja voi laittaa kymmenen, mutta on paljon enempi. Unenlaadunkin mittaa. Koneelta sitten pääsee katsomaan tarkemmin suorituksia. Minusta helppokäyttöinen laite.  
29 touko 18 jäseneltä: Onnellinenko
Unen varsinainen laatu jää polariltakin pimentoon mutta kyllä se aistii jos oot hereillä vaikket itse sitä muistaisikaan. Ne siinä kellossa näkyy. Ja kaikki sätkimiset sun muut. Kellon mukaan voit olla nukkunut kuin herran kukkarossa mutta aamulla on järjetön väsy. Mutta antaa se osviittaa 
29 touko 18 jäseneltä: japolarhe

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Onnellinenko


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.