Päiväkirja - Pyytsi, 31 heinä 18

Jännä, miten ymmärrys omasta vaatekoosta on vuosien mittaan hämärtynyt. Olen jo hyvän tovin saanut melkein järjestään valita S-koon yläosia. Vanhasta muistista nappaan kuitenkin aina sovitukseen M-kokoa, ja farkkujen tuumakoossa liioittelen myös, jotta ”ei sitten tarvitse hakea uusia, koska nämä ei kuitenkaan mahdu päälle”.
Nyt kyllä totesin kotona, että tuli sitten ostettuakin liian iso paita. Sovituskopissa jo mietin, että onko väljä. Totesin että ei varmaan! On. On se. Olisin vaan uskonut epäilystäni.

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Julkaisuna katkeaa näköjään kesken, omassa profiilissa näkyy kokonaisuudessaan. Jännä ilmiö! Tosiaan, tässä sitä pähkäillään, mitä tehdä sittenkin liian ison uuden paidan kanssa 😅 
31 heinä 18 jäseneltä: Pyytsi
Ehdit ilmeisesti lapun irroittamaan tai kuitin tuhota ettei palautus käy. 😬 mulla jäänyt suosikkipaitoja suuriksi laihduttamisen myötä ja kuskaan niitä kaverille joka sitten kaventaa niitä. 🙈 Mutta täällä tosiaan sama ongelma ettei pääkoppa millään suostu tajuamaan että se entinen koko on mennyttä elämää ja nyt ollaan pienemmässä koossa. Edelleen kuskaan sovituskoppiin M ja L koon vaatteita vaikka usein S koko onkin sopiva. Farkkujen koon kanssa liioittelen todella paljon kun kuvittelen että reidet ja takapuoli hanaavat vastaan. 🙄 
31 heinä 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Mademoiselle.noir, no näin tein. Ehdin ottaa paidan/topin/miksikä sitä kutsuis käyttöönkin. Siinäkin vielä ajattelin, että kyllä tämä varmaan on hyvä ja kuvittelen vain, että on liian väljä. Vaan ei auta, iso se oikeasti on. Ehkä olkaimia lyhentämällä paranis... tai pitää kysellä jos joku kaveri sen haluaisi. 
31 heinä 18 jäseneltä: Pyytsi
Hahhah, siis sensuroiko tämä sovellus farkut 🙈 
31 heinä 18 jäseneltä: Pyytsi
Muistuttaa liiaksi enkun kirosanaa. Far-kut onnistuu. 
31 heinä 18 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Pyytsi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.