Päiväkirja - MiuMauMiuskis, 23 loka 18

Semmonen yövuoro se. Lihaa ei oltu otettu sulamaan joten kaapista pekonia ja jälkkäriksi nähtävästi irtokarkkeja. Tämä päivä olikin sitte nähtävästi ratkeamispäivä.

Näytä dieettikalenteri, 23 lokakuuta 2018:
717 kcal Rasva: 15,00g | Prot: 23,72g | Hh: 120,86g.   Aamiainen: Rainbow Proteiinirahka, Kaurapuuro (Pika, Valmistettu Veteen, Lisäravinteilla). Lounas: Irtokarkki, Lounashetki Kana-Caesar Salaatti. lisää...

14 Kannattajaa    Kannatus   

1 - 20 (26)
Kommentit 
Söin mäkin lounaan jälkeen 70 g turkinpippurisuklaata 🙈... Mut nyt on taas herkut putsattu kaapista :D  
23 loka 18 jäseneltä: NeitiJ
Tällanen vlcd vois onnistua multakin 😂 Huomenna uuteen nousuun paremmilla ennakkovalmisteluilla 👌 
23 loka 18 jäseneltä: ämjiiwee
@ämjiiwee Kyllä 😅 - koetin kyllä ottaa yöstä koppia syömällä puuron ja rahkan ennen nukahtamista mut silti heräsin nälkään. Kyllä jo iltaa kohden käännetään laivan kurssia takaisin tyynemmille vesille ja onneksi huomenna on vapaapäivä = kiinniotto. Tykkään kyllä että paino menee vauhdilla alas mutta mikä ihmeen annamunollanollapäivä tämä nyt oli 🙄😁 
23 loka 18 jäseneltä: MiuMauMiuskis
Mistä noi karkit ilmesty? 😬 
23 loka 18 jäseneltä: J0hQ
En ymmärrä ollenkaan, miksi ravintoterapeutti laittaa ihmiset moiselle kitudieetille, koska eihän se voi johtaa kuin säästöliekkiin ja ratkeamiseen nälän kasvaessa liian kovaksi. Ei oo mitään järkeä aloittaa pitkää urakkaa syömällä jo alkumetreillä niin vähän, että kropan totuttua vähäiseen energian saantiin ja painon jumittaessa ensimmäisen kerran ei oo enää varaa yhtään vähentää päivittäistä kalorimäärää. Olkoon vaikka kuinka ravintoterapeutti, täältä tulee pitkä miinus typerän kuurin määräämisen vuoksi. Syöt "onnistuneina" päivinä vähemmän kuin itse söin 45-kiloisena anorektikkona, joten ei tuo kuuri/dieetti alunperinkään kovin terveelliseltä kuulostanu. Sun aineenvaihdunta pitäs saada käyntiin eikä jumitustilaan.  
23 loka 18 jäseneltä: usk@
Horjahdukset kuuluvat elämään. Kokonaisuus ratkaisee, ei yksittäiset harha-askeleet. Hymyä huuleen ja eteenpäin!  
23 loka 18 jäseneltä: kirsijohanna123
eihän tuossa mittään, kalorit yhteen ja katsot sitten mitä loppupäivänä suuhus laitat. väliäkös sillä, mitä sinne pistää välillä (kunhan nyt ei kovin usein) kunhan kalorit pysyy vaan sallittujen sisällä.  
23 loka 18 jäseneltä: läskeillekyytiä
Komppaan Usk@:aa. En ymmärrä näitä "ammattilaisten" ehdottamia kitudieettejä alkuunkaan. 
23 loka 18 jäseneltä: J0hQ
vuonna 2015 pudotin tän fs avulla painoani 106kilosta tuonne 93,johonkin... enkä koko aikana noudattanut minkäänlaista speciaali diettiä. söin just mitä halusin, ainoastaan määristä piti tinkiä, ja eikä kaikkia kamalia kaloripommeja sitten samalle päivälle. jos jollain aterialla tuli mässytettyä jotain ravintoterapeuttien tuomitsemaa tavaraa, niin kompensoin sen sitten seuraavalla aterialla. jos tiesin, että on iltamenoa, ulkoruokintaa tms, niin alkupäivän ateriat olivat kyllä niin minimalistisia, kun vaan voi olla. Nyt tässä vuosien aikana ja varsinkin viime kesän kuluessa on 5kg hiipinyt takaisin, joten aloitin tämän nyt sitten taas uudelleen, ihan samalla lailla. (päätin vaan, että paino pitää väkisinkin nyt pitää ainakin 2lukusena. ;) ) 
23 loka 18 jäseneltä: läskeillekyytiä
Minä löysin siivotessa yhen omar karki ja pistin heti varmaan talteen 😂😂😉 
23 loka 18 jäseneltä: Onnellinenko
No älkää nyt sitä ravitsemusterapeuttia tuomitko kun itse tämän valitsin 😱. Siis tarjolla olisi ollut ihan muitakin tapoja mutta minä valitsin nimenomaan tämän. Ja mitä jumeja? Paino on lähtenyt nimenomaan alas tällä ja koska teen sen ruualla enkä pulvereilla, ei mulla ole juuri nälkää. Nälkä itsessään yllätti yövuoron seurauksena ja väsymyksen kautta. Ei siksi että olen ns kitudieetillä mitä joku täällä kovasti aina tässä yhteydessä huutelee. Eri asia olisi jos olisin jollain jauhepussikuurilla. Mulla on tässä sen verran pudotettavaa ja ajatus että menen kk tässä tällä horjahduksineen päivineen ja sitten uusi miitti. Että nyt ei kannata todellakaan alkaa ainakaan tässä tapauksessa tuomitsemaan ammatti-ihmistä joka antaa vaihtoehtoja ja asiakas itse valitsee tämän.  
23 loka 18 jäseneltä: MiuMauMiuskis
Joo kukin tavallaan, mutta itse tiettyjä virheitä nuorempana tehneenä yritän aina varoittaa, jos näyttää siltä, että joku on tekemässä samoja virheitä. Paino kyllä lähtee aluksi nopeaa, mutta lopusta ei yleensä oo mitään hyvää sanottavaa. Toivon tietenkin, ettei sulle kävis niin, mutta sen näkee vasta pidemmän ajan kuluttua, mitä todella niukkaenerginen dieetti kropalle tekee. Missään tapauksessa en silti edelleenkään suosittelis kenellekään alle 1200 kcal syömistä päivittäin, ellei tarkoitus ois kiristellä ihan viimeisiä kiloja just ennen jotain valokuvausta tai kisaa muutaman päivän ajan. Aineenvaihdunta on hemmetin helppo saada jumiin vääränlaisella dieetillä ja sen jumin purkaminen voikin sitten olla pidempi prosessi. Mutta tsemppiä sulle valitsemallasi tiellä.  
24 loka 18 jäseneltä: usk@
Niinkuin olen tuolla teksteissä aiemminkin kirjoittanut että ajatus on boostata koska motivaatio kaipaa nopeaa potkua tähän painon kanssa pelleilyyn. Tällä tavalla saadaan myös hiilarit pysymään kohdillaan. Aiemmin ajattelin että vien kropan ketoosiin asti mutta en ole kokenut tarvetta sille. Eikä ravinnon kanssa touhaaminen ihan tuntematonta ole, jonkinasteinen hoitajanplanttu kun olen. Kiitos tsempistä ja tosiaan, oma valinta tämä. Ei ajatus olekaan ollut jatkaa tätä loputtomiin mutta kyllä, boostausta hyvällä tempolla. Itse vaan aikani pohdittuani tulin siihen lopputulokseen että tämä tuntuu itselle hyvältä vaihtoehdolta. 
24 loka 18 jäseneltä: MiuMauMiuskis
Seuraan kuitenkin aina suurella mielenkiinnolla, kun ihmiset kokeilee erilaisia ruokavalioita/dieettejä, mutta en vaan oo tähän ikään mennessä nähny yhtään onnistunutta niukkaenergista dieettikokeilua. Toivotaan, että saat dieetistä kaipaamaasi boostia ja projektisi pääsee hyvin alkuun eikä aineenvaihduntasi kärsi kokeilusta 🙂  
24 loka 18 jäseneltä: usk@
Itse kanssa yritin suurimmillani kun olin vlcd diettiä juurikin siksi että sais sitä inspiraatiota painon pudotukseen. Lopetin tosin 3 päivän päästä, kun meinasin pyörtyä. Itse söin vain pussikeittoja ja vihanneksia. Paino hyppäsi samaan +muutama kilo lisää. Mutta jotenki kuitenkin siitä heräsin siihen todellisuuteen, että nyt on painoa pudotettava ja nyt sillä tiellä mennään. Mulla siis vocd vaan sekotti kaiken, mutta ehkä se anto pikkaisen myös todellisuudentajua, että kyllä sen painon pudottaminen on mahdollista. 
24 loka 18 jäseneltä: maalakoo
mielenkiintoinen keskusteku! itseäni ajoittain kiehtoo paluu vlcd n pariin. Etenkin koska nyt paino junnaa koko ajan. Mutta syy miksi en lähde on se etten sen aikana pysyisi liikumaan ja tällä hetkellä vedän itse 3h tanssia viikossa niin näyttäisi vähän hassulta jos ohjaaja siellä pökrää. 😁 Ja toisen syy, että nutrilett hässäköiden jälkeen niin oon nyt tässä tilanteessa että painon pudotus on todella vaikeaa ja mun kikkailuista on jo kohta 5 vuotta aikaa. Mutta kiinnostaisi nähdä tutkimuksia aiheesta! johonkinhan ne ohjeensa perustaa että miksi on ok ehdottaa vlcd:tä edes vaihtoehtona?  
24 loka 18 jäseneltä: Mallandra
Ymmärrän, kaikille tämä ei sovi. Mulla oli ensimmäisenä päivänä sellainen vähän rikkonen fiilis ja sitten se jo menikin. (Mutta tuo 1 yövuoro...) Ja tosiaan mulla on tuossa mukana monipuolisesti kaikkea mut juu ei, karkit ei kuulu siihen 😁. Eikä pasta, riisi, peruna, bataatti eikä hedelmät. Muuten saa syödä lihaa, kalaa, rasvaa ruuanlaitossa tai salaatinkastikkeessa, vinon pinon rehuja, maitotuotteita ja marjoja. Eli en sanoisi tuntevani kituvani. Ruuanlaitto itsessään on tuttua joten kyllä noista ruuan saa taiottua. Niin ja proderahkat saa olla myös maustettua rajoituksin, sen sijaan ei hilloviilejä.  
24 loka 18 jäseneltä: MiuMauMiuskis
ai niin ja tällä hetkellä ei huvita YHTÄÄN tehdä ruokaa niin ois helppoa vaan syödä niitä patukoita yms. Sehän siinä on kun se on niin helppoa. 
24 loka 18 jäseneltä: Mallandra
NatGeolta muistan katselleeni dokkarin ihmisen geneettisestä eliniästä, jossa tosiaan oli juttua tästä todella niukasta sisään otetusta kalorimäärästä. (700cal/pv) painotettiin todellakin sitä, että siinä TODELLA pitää tietää mitä syö, eikä siellä ole tilaa sitten pätkääkään millekkään "hömpälle", eikä prosessoidulle. mutta tutkimukset osoittavat, että se nostaa eliniänodotetta ihan kummasti. (ihmisen geneettinen elinikä on 130v pintaan, mihin ihmiset pääsivätkin ennen teollista vallankumousta, jos kuolinsyistä eliminoitiin kaikki nykylääketieteen avulla poistetut kuolinsyyt... ie: lapsivuodekuolleisuus, tulehdukset ja kulkutaudit. jos nykyään on eliniänodote siinä 75v paikkeilla, niin mitä voi vetää johtopäätökseksi?)  
24 loka 18 jäseneltä: läskeillekyytiä
@PaiWith Itse tuumasin terapeutilla että mulla ei ole mahdollisuuksia siirtyä patukoihin ja muihin pulvereihin jo ihan pääomallisista syistä koska torpassa on muitakin, talolaina löytyy ja opiskelen työn ohessa. Toisekseen en halua irroittautua yhteisistä ruokahetkistä ja keittiöstä. Ruokailu kokemuksena on mulle itselleni yhteistä aikaa skidien kanssa. Ja sitten se, että haluan pitää kuitenkin realiteetit käsillä koska pussit ei elätä ikuisesti eikä varsinkaan pidä nälkää. Oikea ruoka kuitenkin pitää vatsan toiminnassa, suoliston töissä.  
24 loka 18 jäseneltä: MiuMauMiuskis

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - MiuMauMiuskis


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.