Tämmösiä vetelin tänään pari kappaletta, kun oikea ruoka venähti iltaan asti. Härkäpapu-soijapihvi ja minttutsazikia välissä, itse leivotuin sämpylöin. Osaako kukaan muuten sanoa miten saa sämpylät kunnolla kohoamaan? Saan niistä aina ihmeen tiiviitä.
Näytä dieettikalenteri, 01 marraskuuta 2018:
|
578 kcal
|
Rasva: 34,96g | Prot: 15,58g | Hh: 56,27g.
Aamiainen: Marabou Tumma Suklaa 86%, Banaanit, HK Kalkkunaleike, Merci Chef Levitettävä Vuohenjuusto, Becel Oliivi, Perheleipurit Ruisvarras, Maapähkinävoi, Paahdetut Pähkinäsekoitukset. lisää...
|
|
Kommentit
Taikinaan perunakuitua ja psylliumia ni kylläpä on eri kuohkee! (Luulisin psylliumin olevan se juttu.) Sit joko hyvä alustus ja kohotus, vaivaus ja taas hyvä kohotus. Tahi itte suosin pika sämpylöitä, jollon kohotukset jää vähälle, mut vaivaan taikinaa mahd.vähän pellille pyöräyttäessä.
01 marras 18 jäseneltä: minni666
|
Kohota 2 kertaa.Eli taikina ja leivotut sämpylät
02 marras 18 jäseneltä: teekaa55
|
02 marras 18 jäseneltä: MännistönNopein
|
Hyvin vaivattu ja MAHDOLLISIMMAN LÖYSÄ TAIKINA, kuohkeus taattu😊
02 marras 18 jäseneltä: kangasu
|
@kangasu Näin minäkin oon aatellut että vähintäänkin löysää pittäis oleman!
02 marras 18 jäseneltä: MännistönNopein
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Painohistoria - MännistönNopein
|