Päiväkirja - MännistönNopein, 01 marras 18

Tämmösiä vetelin tänään pari kappaletta, kun oikea ruoka venähti iltaan asti. Härkäpapu-soijapihvi ja minttutsazikia välissä, itse leivotuin sämpylöin. Osaako kukaan muuten sanoa miten saa sämpylät kunnolla kohoamaan? Saan niistä aina ihmeen tiiviitä.

Näytä dieettikalenteri, 01 marraskuuta 2018:
578 kcal Rasva: 34,96g | Prot: 15,58g | Hh: 56,27g.   Aamiainen: Marabou Tumma Suklaa 86%, Banaanit, HK Kalkkunaleike, Merci Chef Levitettävä Vuohenjuusto, Becel Oliivi, Perheleipurit Ruisvarras, Maapähkinävoi, Paahdetut Pähkinäsekoitukset. lisää...

17 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Taikinaan perunakuitua ja psylliumia ni kylläpä on eri kuohkee! (Luulisin psylliumin olevan se juttu.) Sit joko hyvä alustus ja kohotus, vaivaus ja taas hyvä kohotus. Tahi itte suosin pika sämpylöitä, jollon kohotukset jää vähälle, mut vaivaan taikinaa mahd.vähän pellille pyöräyttäessä. 
01 marras 18 jäseneltä: minni666
Kohota 2 kertaa.Eli taikina ja leivotut sämpylät 
02 marras 18 jäseneltä: teekaa55
Ahaa, hyviä vinkkejä! 
02 marras 18 jäseneltä: MännistönNopein
Hyvin vaivattu ja MAHDOLLISIMMAN LÖYSÄ TAIKINA, kuohkeus taattu😊 
02 marras 18 jäseneltä: kangasu
@kangasu Näin minäkin oon aatellut että vähintäänkin löysää pittäis oleman! 
02 marras 18 jäseneltä: MännistönNopein

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - MännistönNopein


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.