Päiväkirja - mademoiselle.noir, 24 marras 18

Kahden viikon järkyttävä työrupeama päättyy pian. Tänään ilta- ja huomenna aamuvuoro jonka jälkeen jättäydyn lomalle. Tunteja 2 viikossa 130h ja päätä särkee eilisen 15h tuplavuoro ja hieman krapulainen olo.

Ensiviikolla keskityn tosiaan vain palautumiseen työtaakasta ja yritän kieltäytyä ylimääräisistä vuoroista joita varmasti tullaan tarjoamaan. Salitreeniä ja lepoa. Työkaveri oli sitä mieltä että poltan itteni pian loppuun työmäärän takia johon oon vapaaehtoisesti suostunut.

Eli puristetaan tämä viikonloppu vielä läpi ja sitten keskityn viikon-kaksi muihin asioihin. Joulun suunnittelin olevani töissä.

Näytä dieettikalenteri, 24 marraskuuta 2018:
2003 kcal Rasva: 84,73g | Prot: 119,70g | Hh: 186,01g.   Aamiainen: Banaanit, Vadelmat, Keiju Paahdetut Siemenet Levite, Dulano Kalkkunanfileeleike, Lidl Kaurasydän, Keitetty Kananmuna, Myllykivi Pikakaurahiutale. Lounas: Freshona Pakasteherne, Pirkka Burgerpihvi, Creme Bonjour Cuisine Fraiche Tilli & Sitruuna, Freshona Red Kidney Beans. Päivällinen: Skyr Vanilja, Banaanit. Iltapala: Keiju Paahdetut Siemenet Levite, Lidl Kaurasydän, Dulano Savustettu Kalkkunaleike, Keitetty Kananmuna. lisää...
2367 kcal Harjoitus: Fitbit - 24 tuntia. lisää...

16 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
no huh! nautinnollista palautumista. nyt on mainio syy hyvällä omallatunnolla keskittyä vain itseen ja nauttia läheisistä.  
24 marras 18 jäseneltä: täti omena
Mulla se on vasta edessä. Sellainen tiiviihkö 3 viikon työrumba jolloin puristetaan ukosta mehut. Uusi työprokkis alkaa 10.12 ja siihen mennessä pitäs nykyinen pistää pakettiin. Oli mulla työkaveri mutta hänellä ei riittänyt paukut näihin hommiin. 
24 marras 18 jäseneltä: japolarhe

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mademoiselle.noir


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.