Päiväkirja - diminutif1, 02 joulu 18

paino kävi jo alle 68 eli nelisen kiloa pudonnut alkusyksystä. vauhti ei päätä huimaa mutta pääasia kun olen päässyt syömiskoukusta, lisännyt kasviksia entisestään ja muistan nyt syödä säännöllisesti enkä hoida nälkää ja väsymystä karkeilla. ne muuten väsyttävät entisestään. liikkunut en juuri ole kuukauteen mutta kyllä se tästä vielä alkaa. iho on hyvässä kunnossa eikä naamaa turvota.

16 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Näköjään sulla sama tavoite kun mulla, miten pitkä olet? Minä 169,5 ja tuo 66 aika tiukka haave tällä vartalomallilla...  
02 joulu 18 jäseneltä: ritulissu
Moi! 165 olen pitkä/pätkä ja vaikka lihasta on, 58-62 on mulla se lopullinen tavoite ylläpitopainoksi kun oon sitä aikuisikäni tottunut painamaan. Elin ennen tätä edellistä massakauttani 54-57 painossa ja valokuvista näkee että se oli melko hoikka ja oli aika hankala löytää aikuisten osastolta näin lyhytjalkaisena vaatteitakin. 
09 joulu 18 jäseneltä: diminutif1
Tsemppiä ritulissu urakkaan 👍🏼 
09 joulu 18 jäseneltä: diminutif1
Kiitos ja kuin myös. Kun hyväksyisi tuon että lihas nyt vaan painaa enemmän ja alhaiset painot haastavia. Huomenna kehonkoostumusmittaus että jos tähän painoluokkaan (pari kiloa ylipainoa) olis sitten eksynyt vähän aikasempaa enemmän lihasta😂 
09 joulu 18 jäseneltä: ritulissu
joo jos reenaa niin eihän sitä vaakaa kannata orjallisesti tuijotella, mittanauha ja omat vaatteet kertovat paljon👍🏼 oliko yllätystä mihinkään suuntaan mittauksessa? 
19 joulu 18 jäseneltä: diminutif1
Noh, lihasta oli vähän hävinnyt ja kaikki tullut paino ehtaa läskiä. Että siinäpä sitä repimistä. Noh, rasvaprosentti siinä normaalin ylärajalla ettei mitään hälyttäväää, mutta kyllähän minä mieluusti painaisin hiukka vähemmän niin olisi juoksukin hieman kevyempää!  
26 joulu 18 jäseneltä: ritulissu

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - diminutif1


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.