Päiväkirja - maikki49, 22 helmi 19

Mitähän ihmettä mun pitäs tehdä että tää jokoilu loppuis. Kilo pois, kilo lisää, tätä nyt ollu jo kuukausia tolkulla. En ole santsi päiviä pitänny. Pitäis ja alkaa, et sais uutta potkua. Miten usein pidätte, oisko hyviä vinkkejä.
95,3 kg Tähän mennessä pudotettu: 11,7 kg.    Vielä jäljellä: 15,3 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 22 helmikuuta 2019:
753 kcal Rasva: 28,37g | Prot: 48,84g | Hh: 72,14g.   Aamiainen: Maitokahvi. Lounas: Lihamakaronilaatikko. Päivällinen: Lihamakaronilaatikko. Välipalat/Muut: Fazer Ruis Real, Appelsiinit. lisää...
vakaa paino

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Ilmeisesti olet löytänyt sopivan tavan ylläpitää painoa 😊👍🏻 ei se ole lainkaan huono juttu! Minkä verran kertyy kaloreita päivässä, syötkö höttöä/herkkuja? Mikäli syöt ns riittävästi, lähtisin katsomaan tarkemmin ruoka-aineita ja muuttamaan niitä. (En näe nyt päiväkirjaasi puhelimella.) 
22 helmi 19 jäseneltä: J0hQ
Kurkkasin nyt ruokapäiväkirjaasi. Jos olet merkinnyt sinne kaikki syömäsi ruuat, pelkään, että syöt aivan liian vähän. Lisäisin runsaasti kasviksia, marjoja ja hyviä rasvoja. Jättäisin laihdutusvalmisteet ja söisin mielummin ravitsevaa, monipuolista ruokaa. Salaattisekoituksia saa valmiina kaupasta, samoin pakasteena on monenlaisia kasviksia. Öljyjä, siemeniä tai pähkinöitä, avokadoa, kalaa, kookosta esim. rasvanlähteeksi. 
22 helmi 19 jäseneltä: J0hQ
Kiitos neuvosta, vaikka söin paljon salaattejakin yhdessä vaiheessa, ei tullut muutosta, tätä jojoilua jo kestänyt monta kuukautta, pitäskö oikein repästä kunnon mässy päivä. Asun yksin ja siksi luulisi olevan helppoa syödä terveellisesti. Koitan tsempata että pääsen yli tuosta 95 kg  
24 helmi 19 jäseneltä: maikki49
Söisin enemmän ruokaa joka päivä, en pitäisi yhtä mässypäivää. Itse kokisin vaikeaksi taas palata laihikseen, mutta itse tunnet itsesi & mikä toimii sinulla ja mitkä ovat ne ongelmakohdat. Toistan vielä: Ruokapäiväkirjan perusteella syöt liian vähän ja se on todennäköisesti syy, miksi paino jumittaa. Niin outoa kuin se onkin, syömällä enemmän laihdut paremmin (toki ei pidä syödä yli kulutuksen).  
24 helmi 19 jäseneltä: J0hQ
Mulla minimaalinen liikunta, siksi musta toi 1600 kg on liikaa, mutta ei se näytä purevan , aiemmin kun laihdutin niin sanin helpostipudotettuua koko ajan. Mutta tupakkalakko toi heti kaikki takasin.  
24 helmi 19 jäseneltä: maikki49
Ei ole liikaa, koska nykyisellä painolla jo perusaineenvaihdunta kuluttaa luultavasti tuon verran. Voit todennäköisesti aivan hyvin syödä 1600-2000 kcal ja laihtua. Etenkin kun nyt jumii, pitää nostaa kaloreita jonkin verran ja tee se lisäämällä kasviksia, marjoja, rasvoja - näin ehdotan. 🤗 
24 helmi 19 jäseneltä: J0hQ
Ruokapäiväkirjan sisältöä voisi ens hätään tarkastella. Että löytyykö sieltä jotain. Samaten voi miettiä tuleeko jotain piilokaloreita mitkä ei ole merkattu. Eineksiä, puolivalmisteita, leikkeleitä, juustoja tai jotain naposteluja jne... 
25 helmi 19 jäseneltä: japolarhe
Komppaan J0hQua. Ja lisäksi, että yhden hengen taloudessa on omat haasteensa syödä hyvin. Monelle hengelle tulee helpommin tehtyä kunnon ruokaa eikä esim kasvikset ehdi nahistua niin helposti. Toisaalta yksin saa syödä just sitä mitä haluaa. Paljon tsemppiä!  
25 helmi 19 jäseneltä: täti omena
Itsekin teen vain itselleni ruokaa, joten yhdelle tekeminen on tuttu juttu, toki nautin ruuanlaitosta, joten oikein odotan iltaa aina. Itselle tietysti helppoa, kun en täytä ruokia enää ruokapäiväkirjaan. Hyödyntäisin kauppojen salaattibuffat, valmiit annossalaatit, tekisin kerralla ruokaa isomman annoksen, josta vaikka söisi pari kertaa ja voisi pakastaa loput annosrasioihin. 
25 helmi 19 jäseneltä: J0hQ
Minusta sinkkutalouden ruuanlaitto on kaikista helpointa syödä hyvin ja ennenkaikkea terveellisesti. Silloin voi tehdä juuri sitä haluaa ja mihin kellonaikaan tahansa. Ja varsinkin jos siitä sattuu pitämään sitä tekee monen lajin safkoja. Monesti käy niin että mä teen omat safkat ja likka omat. Eri aikoihin kun kuljetaan harrastamisen ja luiden menojen vuoksi.  
25 helmi 19 jäseneltä: japolarhe

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - maikki49


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.