Päiväkirja - Gastillus, 24 helmi 19

Mä en oikein ymmärrä tämän sovelluksen tarkoitusta?kun laskee nukkumisen ja levon kulutuksen mulle n.2000cl ja jos syön sen tai liikun niin niin munhan pitäisi kuolla koska käytän kaiken kalorimäärän plus/miinus?
Vai miten tätä pitäisi tulkita?

Näytä dieettikalenteri, 24 helmikuuta 2019:
1774 kcal Rasva: 52,83g | Prot: 131,53g | Hh: 190,25g.   Aamiainen: Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Valio Raejuusto Maustamaton 2%, Kiivi, Rainbow Neljän Viljan Puuro. Lounas: Valio Raejuusto Maustamaton 2%, Naudanlihapihvi (Vain Vähärasvaiset Osat Syöty), Keitetyt Porkkanat, Perunat (ilman Kuoria ja Suolaa, Keitetty), Parsakaali (Kypsennetty). Päivällinen: Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Mama Kananmakuinen Nuudeli, Tuorekurkku (Kuorineen), Valio Raejuusto Maustamaton 2%, Kanankoipi (Nahkaa ei Syöty). Välipalat/Muut: Hillomunkki, Danone Activia Viljajogurtti, Tee (Sokerin kanssa), Vaasan Maukas Näkki, Valio Arki Juusto, Lidl Keittokinkku, Mandariini. lisää...
2172 kcal Harjoitus: Kävely (hidas) - 3 km/h - 40 minuuttia, Lepo - 12 tuntia ja 50 minuuttia, Nukkuminen - 10 tuntia ja 30 minuuttia. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
...tai sun pitäisi laihtua noilla miinuksella. Eli se energia siihen liikuntaan tulee kropan sisältä sit jos ei sitä ravinnosta saa. Koska muuten tosiaan kuolis tai sit se liikkuminen ei onnistuisi. 
24 helmi 19 jäseneltä: MammisPammis
No sitä laihtumista odotellessa... mietin vain että kun on automaattisesti laitettu uni siihen ja valveilla oloni kulutus? Vain kerran olen unen laittanut. Kun nukkuu miten sattuu? Osaatko neuvoa mitä tarkoittaa tuo oikean puoleinen kalori määrä?  
24 helmi 19 jäseneltä: Gastillus
Vasen tietysti syöty ja oikea kulutettu per aika 
24 helmi 19 jäseneltä: japolarhe
Unen määrän voi itse vaihtaa kohdassa Harjoitukset, mulla ainakin automaattisesti siellä 8h.  
24 helmi 19 jäseneltä: ansyva
Liian iso miinus saa myös aikaan sen ettei laihdu. Elimistö tarvitsee koko ajan kunnolla (ja kunnollista) polttoainetta pitääkseen aineenvaihdunnan käynnissä. FS laskee valmiiksi vajeen (yleensä n. 500cal) jos pudotat painoa. Tähtää joka päivä siihen energiamäärään. 
24 helmi 19 jäseneltä: petuX
Mistä sovelluksesta tai lähteestä toi kulutus tulee? 
25 helmi 19 jäseneltä: japolarhe

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Gastillus


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.