Päiväkirja - Onnellinenko, 22 huhti 19

Minun elämässä alkaa nyt rauhallisempi aika, 😃 eikä ole töitä ja menoa niin paljoa, sekä on aikaa itsellekkin. Nyt on aikaa keskittyä painon pudotukseen ⚖️ja kunnon kohottamiseen. 🏋️‍♀️ Olen aloittanut lenkkeilyn ja on tuntunut hyvältä, matkat ei oo pitkiä n.2 tai 3km kävelyä.

Muutama kilo minulle talven aikana tuli takaisin ja ajattelinkin sitten ensiviikolla päivittää painon ylös. Jos pikkusen saisi ennen sitä pois, niin ei tuntuisi niin pahalta. 🤫 Vaikka itsensä huijaamistahan se on.

Tämän kesän tavoite on minulla saada rutiini oikeaan syömiseen 🌽ja liikuntaan ⛹🏻‍♀️Tiukempi haaste onkin sitten syksyllä saada liikunta kalenteriin mahtumaan📒. Siksi yritänkin opettaa itseni aamulenkkiin. 🤺Tosin se vähän hankalaa lääkityksen takia joka pitää ottaa tyhjään vatsaan ja olla vielä sen päälle tunti syömättä. Ja onko viisasta syömättä lähteä lenkille🤔.

Pääsiäinen kohta voiton puolella. 🎉 Hirveesti en ole ylimääräisiä syönyt, hyvä minä.

28 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Jotkuthan suosittelee tyhjällä vatsalla aamulenkkeilyä mainostaen että rasva palaa paremmin. En siitä sit tiedä mutta voihan sitä kokeilla jos hyvinkin sinulle sopisi😊 
22 huhti 19 jäseneltä: ritulissu
Aamulenkki kuulostaa tosi hyvältä, varsinkin kun se solahtaa sun rutiineihin. Kuvittelisin, että tuollainen matalan sykkeen kohtuupituinen lenkki olisi hyvä juttu tyhjälläkin mahalla. Kokeile parina aamuna, sitten sen tietää. Sykkeet tapissa hiki roiskuen en lähtisi tyhjällä mahalla riehumaan, mulle ainakin tulee siitä huono olo. Kerro, miten käy.  
22 huhti 19 jäseneltä: täti omena
Jutan dieeteissä suositus oli juoda aamulla ensin vettä kitusiin ja sitte reipas aamuaerobinen kävelylenkki, puolen tunnin muistelen. Olikohan aineenvaihdunnan buustaus -ajatuksella, muistelen. Mut suositus oli nimenomaan tehdä se heti aamulla tyhjään mahaan. Reipas musiikki kuulokkeissa tassua toisen eteen karisti hyvin myös viimeisetki unen rippeet silmistä 😊 Suosittelen kellä vaan on mahdollisuus! 
22 huhti 19 jäseneltä: Ananas73
Joku tutkimus oli tästä aiheesta tehty ja tultu siihen tulokseen, että miehet polttaa enemmän rasvaa tyhjällä mahalla, kun taas naiset polttaa rasvaa paremmin syötyään ensin. Näistäkin on monia teorioita, mihin sitten uskoa. 🤔 
22 huhti 19 jäseneltä: NinaMelissa
Joo mä luin kans tuosta tutkimuksesta. Ja tuotahan sivuttiin jossakin ylen ohjelmassa. Mutta kysymykseen vastaisin että kokeilee miten pärjää. Jos olet syönyt kunnolla, pitäisi paukut riittää kivaan pyrähdykseen vaikka kroppa onkin yön paastoamisen jälkeen vähän vajaa. Mä juoksen aina tyhjällä mahalla tai oksennan mutta salille mennään vähintään tuoremehu/ salijuoma masussa. 
23 huhti 19 jäseneltä: japolarhe
Mä kävin hölkkäämässä tyhjällä vatsalla, paastoa oli takana ainakin 16 tuntia. Ei heikottanut yhtään. Samoin tein kyykkyhaasteen aina paaston aikana, yleensä paastoa oli vähintään se 20 tuntia takana. Tehosta en tiedä, mutta tämä sopii mulle ja mun ruokarytmiin. 
23 huhti 19 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Onnellinenko


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.