Päiväkirja - Maikki1, 29 touko 19

Minkälaisia valmiita ja lihattomia, nopeita eväitä/palautumisruokia olis olemassa? Tuntuu että kaikki proteiinipatukat yms. on mulle liian makeita, mutta joskus olis kiva syödä joku valmisjuttu. Teen itse pääasiassa muuten ruuan ja eväät, mutta silloin tällöin olis kiva napata jotain kaupastakin.

Näytä dieettikalenteri, 29 toukokuuta 2019:
1920 kcal Rasva: 107,67g | Prot: 69,03g | Hh: 164,72g.   Aamiainen: Myllyn Paras Kaurapuuro, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Valio Vadelma Mehukeitto, Mansikat, Mustaherukka, Kotimaista Laktoositon Rasvaton Maitojuoma. Lounas: Kokkikartano Täyteläinen Kana-Kookoskeitto. Päivällinen: Turun Sinappi Mieto, Rainbow Kivettömät Vihreät Oliivit, Paprika (Punainen), Tomaatit, Pirkka Suomalainen Pesty Porkkana, Järvikylä Jääsalaatti, Kurkku, Arla Apetina Feta 20%, Cashewpähkinät, Atria Hiillos Grillimakkara. Välipalat/Muut: Rainbow Vaahterasiirappi, Fini Gourmet Black Liquorise, Kingis Minttu, Oatly Kaurajuoma, Cocovi Chia-Siemenet, Oatly Matcha Latte. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Omasta mielestä parhaat proteiinivanukkaat: ProFeel Suklaa/Raparperi-Mansikka/Vadelma (🥇/🥈/🥉); kunniamaininta Profeel kinuski ja Tupla. Arlalta ei löytynyt omasta mielestä maunpuolesta yhtään hyvää vanukasta. Mm. Rainbow ja Ehrmann on vielä korkkaamatta. 
29 touko 19 jäseneltä: mikapeltokorpi
Makeita löytyy, mutta ei ehkä oikein suolaisia vaihtoehtoja. 
29 touko 19 jäseneltä: Maikki1

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Maikki1


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.