Päiväkirja - Onnellinenko, 24 tammi 21

Matkani hoikempaan elämään alkoi 5/2018 ja paino 138,8kg tänään paino 68,3kg. Huikea muutos monessakin mielessä ja ajattelin kertoa teille muutamia asioita joita olen havainnut matkani aikana ja nämä on vain minun huomaamia juttuja, jotka on minulla toiminut. Kertoilen nyt ensiksi havaintoja syömisistäni.

Syödä täytyy riittävästi ja riittävän usein. Napostelun sain kuriin, kun söin riittävän paljon kerrallaan ja kuusi kertaa päivässä. Aluksi tuntui hurjalta syödä niin usein, mutta äkkiä siihen tottui.

Proteiinin saanti on tärkeää ja tähän minulle rt sanoi, että aivan sama mistä sen saa kunhan sen saa. Itse käytän paljon maitotuotteita ja jotenkin ajattelin, että se on jotenkin huono, kun käytän, niin vähän lihatuotteita.

Oikeanlaisen riittävän rasvan saanti on myös tärkeää sekä veden juonti.

Jossain vaiheessa jätin vehnän ja näkyvän sokerin ruokavaliosta pois melkein kokonaan. Oikeastaan vain jos ruisleivässä oli vehnää niin siitä sitten tuli ja toinen mitä käytin, niin joskus paistettiin lättyjä.

Varmaan jotain ajatuksia joita meinasin kirjoittaa teille, niin jäi nyt pois,mutta lisäilen sitten vaikka kommenttiin. Toisella kertaa kirjoittelen teille ajatuksia liikunnasta tai henkisestä valmistautumisesta. Kumpi kiinnostas enempi?
Kiitos jos jaksoit lukea loppuun.
68,3 kg Tähän mennessä pudotettu: 70,5 kg.    Vielä jäljellä: 8,8 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.
Painonpudotus 0,7 kg viikossa

177 Kannattajaa    Kannatus   

1 - 20 (24)
Kommentit 
Olen tosi iloinen sun saavutulsista <3 mahtava muutos! 
24 tammi 21 jäseneltä: bumperbutt
Hyviä ajatuksia ja huomioita!  
24 tammi 21 jäseneltä: laurawart
Hieno muutos! 👍👍Kiinnostaisi tuo henkinen puoli. Ja se , miten noin suuri laihdutus on vaikuttanut sosiaalisiin suhteisiin, itsetuntoon, ihmisten suhtautumiseen ja käytökseen sinua kohtaan jne. 
25 tammi 21 jäseneltä: corbr77
Hienoa💪. Mahtava saavutus🙂.  
25 tammi 21 jäseneltä: nisukissi
Hienoa, mä lasken kaloreita ja paino vaan nousee.Aina jää alle 1500 kcl. Taidan lopettaa tuon kaloreiden laskemisen. Jospa sitten sun tapaa söisin useemmin ja vähemmän kerralla 
25 tammi 21 jäseneltä: maikki49
Mä kurkkasin sun päiväkirjaan, sulla oli aika alhaalla kalorit, onko ne olleet koko ajan vai vaan nyt vasta loppuvaiheessa? Usein vähän alle 1200 ja myös alle 800. Itsestä tuntuj hitaalta painonlasku jos syön ne 1400 mitä appi mulle ehdottaa, mutta jos syön alle 1200, jään nälkäiseksi. Mutta joka tapauksessa upea saavutus! Saanko kysyä sun ikää ja myös, mikä oli nyt tällä kertaa ( kun kirjoitit esittelyssä, että oot monet kerrat laihduttanut) se ratkaiseva tekijä, millä sait pitkäjänteisyyttä? 
25 tammi 21 jäseneltä: Nooooh
Nooooh olen nyt 51.5 vuotta. En ole pitkään aikaan täyttäny ruokapäiväkirjaa. Alussa oli tarkasti 1200kaloria jossain vaiheessa oli niukkaenerginen ruokavalio rt ohjauksessa 800 kaloria. Toki varmaan aina ollut vajaatäyttöiset ruokapäiväkirja. Lisäksi ennen juhlia söin pari päivää vähempi jotta siellä voi vähän herkutella hyvällä omallatunnolla. Sitten tästä pitkäjänteisyydestä kirjoitan uuden päivityksen tässä joku päivä.  
25 tammi 21 jäseneltä: Onnellinenko
Nooooh olen nyt 51.5 vuotta. En ole pitkään aikaan täyttäny ruokapäiväkirjaa. Alussa oli tarkasti 1200kaloria jossain vaiheessa oli niukkaenerginen ruokavalio rt ohjauksessa 800 kaloria. Toki varmaan aina ollut vajaatäyttöiset ruokapäiväkirja. Lisäksi ennen juhlia söin pari päivää vähempi jotta siellä voi vähän herkutella hyvällä omallatunnolla. Sitten tästä pitkäjänteisyydestä kirjoitan uuden päivityksen tässä joku päivä.  
25 tammi 21 jäseneltä: Onnellinenko
Tosiaan aika vähäiset kalorit. Itse yritän jäädä noin 1800 kcal päivässä ja tehdä pysyvää muutosta. Ruokapäiväkirjan tekeminen on avannut ihan uudella tavalla eri ruokien energiapitoisuudet. Lisäksi olen joutunut miettimään annoskoot täysin uusiksi😬 
25 tammi 21 jäseneltä: Blankaunn
bella.unnu minulla kalorit oli alussa erittäin tarkasti rt.n ohjelman mukaiset. Nykyään 1800-2000 ja jopa enempi.  
25 tammi 21 jäseneltä: Onnellinenko
wow,, aivan upeutta. onnittelut kurinalaisuudesta ja varsinkii sisukkuudesta, olen iloinen puolestasi. Minä aloitin nyt lomalla tavoitetta kohti olen mennyt nyt parisen viikkoo. mutta liikuntaa en ole saanut vielä mukaan aloitettua. Ajattelin kuntopyörää ja kävelyä. aluksi. tää fatsecret hyvä, käytän 16:8 , sopinut minulle hyvin, närästys vähentynyt, ei näläntunnetta.  
25 tammi 21 jäseneltä: Intke
upea saavutus, onneksi olkoon. 
25 tammi 21 jäseneltä: petri s
Hieno saavutus. Onnittelut. Kyllä kiinnostaa molemmat alueet.  
25 tammi 21 jäseneltä: Pirppu
Kyllä on kova suoritus! Harva pystyy vastaavaan!  
25 tammi 21 jäseneltä: viikink
Mahtavaa, kokemuksistasi on hyötyä meille muille. Varmaan tuo huomiosi siitä että pitää syödä riittävästi on hyvin tärkeä että aineenvaihdunta pelaa! 
25 tammi 21 jäseneltä: Hiihtopummi
Hei onnellinen , nyt jo varmaan olet.Onneksi olkoon.Jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa kokemuksillesi.👍 
25 tammi 21 jäseneltä: Piukku4
Huh hui , mikä taipaleen olet käynyt läpi. Aivan uskomaton painonpudotus. Olet varmaan kokenut monenlaista taipaleesi aikana. Molemmista jatkoa niin liikunnasta kun henkisestä valmistautumisesta , kiitos. 
25 tammi 21 jäseneltä: saara.laine
Wow 😍 
26 tammi 21 jäseneltä: satufinland
hieno saavutus 👏 itse alottelija, monien epäonnistuneiden lahdutusyrityksien jälkeen,tavoitteena 20kg pudotus,ehkä vähä neuvoja kaipais.🙂 
26 tammi 21 jäseneltä: sarita898
Upeaa. Olet ollut kyllä kärsivällinen. Saanko kysyä miten pitkä olet? jos nyt saisin vaikka vaan 5 kg pois olisin tyytyväinen. Paino alkoi nousta pikkasen kun 50 v tuli täyteen. Iltasyöminen on minun ongelma.  
26 tammi 21 jäseneltä: jäärä

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Onnellinenko


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.