Päiväkirja - Hohhoi, 09 syys 22

Tavoite laihtuminen ja ohjelma ilmoittaa että päivittäinen energian määrä pitää olla 2700kcal mutta mielestäni myös kokonaiskulutus on 2700kcal??

Näytä dieettikalenteri, 09 syyskuuta 2022:
2979 kcal Rasva: 76,54g | Prot: 172,73g | Hh: 258,20g.   Aamiainen: Becel Kevyt Margariini, Meira Sinappi, Go Tan Sriracha Sauce, Snellman Kotimainen Palvikalkkuna, Oululainen Reissumies Tosi Tumma, Kotimaista Laktoositon Rasvaton Maitojuoma. Lounas: Teho Sport Palautusjuoma Toffee, Atria Chicken Madras. Päivällinen: Go Tan Sriracha Sauce, Heinz Tomaatti Ketsuppi, HK Naudan Jauheliha 17%, Myllyn Paras Tumma Makaroni. Välipalat/Muut: Pekan Leipä Mustikkapiirakka, Snellman Kotimainen Palvikalkkuna, Oululainen Reissumies Tosi Tumma, Becel Kevyt Margariini, Leijona Viina, Olvi IPA Iisalmi Pale Ale, Rainbow Suklaatuutti (69g), Teho Sport Palautusjuoma Suklaa. lisää...

12 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Valaiskaa ihmeessä.  
09 syys 22 jäseneltä: Hohhoi
Minkä valitsit aktiivisuustasoksi? Se vaikuttaa päivän kalorimäärään, jos tiedät oman päiväkulutuksen niin vähennä siitä esim. 500kcal joka viikkotasolla vastaa n. puolen kilon painon pudotusta 
09 syys 22 jäseneltä: LadyLazarus82
Kannattaa muokata se sopivaksi, jos ohjelma ei osaa laskea oikein. Aktiivisuustason määrittäminen ei oikein toimi tässä ohjelmassa. 
09 syys 22 jäseneltä: wadelma
vautsi vau mikä määrä, koitappa mennä sillä ja kahto mitä vaaka sanoo 😅☝️ 
09 syys 22 jäseneltä: ronnqvist91
Mulla ainakin 500kalorin ero vähäisen ja erittäin aktiivisen tason välillä 
09 syys 22 jäseneltä: LadyLazarus82
Siis toi ero on kun painon ylläpito, painon pudotuksella ero on 800kaloria 
09 syys 22 jäseneltä: LadyLazarus82
Pystyykö kaloritavoitteen siis manuaalisesti muokkaamaan jostain tässä ohjelmassa?🤔 
10 syys 22 jäseneltä: jarrs
Päivittäisen kalori määrän asettamisessa "pysy nykyisessä painossa" ja "painon pudottaminen" ero oli 500kcal. Painossa pysyminen antoi 3100kcal ja pudottaminen 2600kcal. Kalorivajetta on siis sovelluksen mukaan ollut mutta paino nousee? Kalenterin mukaan elokuu keskiarvo n. 2800kcal. Korjattavaa kyllä on, olut on palannut viikonloppu iltapalaksi ja juoksun opettelu vähentynyt ( : 
10 syys 22 jäseneltä: Hohhoi
@jarrs pystyy muokkaan: asetukset - gda - laske uudelleen - laske -> kirjoita lukeman tilalle haluamasi luku 
10 syys 22 jäseneltä: wadelma
@Hohhoi: Itse suunnilleen samoissa mitoissa olleena söin pudotuksen ajan oma 2700kcal keskiarvolla...mutta kyllä se minulta reippaasti viikon mittaan liikuntaa tai muuta aktiivisuutta vaatii että noilla kaloreilla putoaa. Jokaisella kulutus tietysti erilaista joten eipä muuta voi sanoa kuin että jos paino ei tipu niin kaloreita pienin askelin pienemmäksi ja sieltä se sopiva kalorimäärä jossain vaiheessa löytyy. 
10 syys 22 jäseneltä: teemurrr
Wadelma kiitos! Enpäs ole tuota tajunnut😄 
10 syys 22 jäseneltä: jarrs
Ohjelman laskuri ei oo kovin hyvä. Kannattaa käyttää tätä esim, googlaa calorie calculator, valitse calculator.net sivuston vastaus. Ole täysin rehellinen ku laitat aktiivisuuden. Voit myös katsoa sun tavoitepainon suoraan laskuriin. Syötä että painat 80 ja aktiivisuus ja ala syömään ylläpito lukemaa tai hieman alle. Painon perusteella sulla on kuitenkin sitä energiaa varastoituneena rasvan muodossa niin aika isolla vajeella voi mennä. Itse olen koulutettu PT, treenaan/harrastan jonkun sortista liikuntaa 5-6 kertaa viikossa. Kesän jälkeen painoa oli 98kg ja olen nyt tiputtanut painoa reilusti syömällä 2100kcal. Nyt alan viikottain sitä nostamaan että pudotus hidastuu ja löydän sen mun oman ylläpito tason. Se että paino ei tipu tai nousee johtuu tosi usein näistä asioista: -Jätät merkkaamatta esim paistorasvan -syö paljon hedelmiä eikä laske niitä mukaan, kannattaa punnita muutama kerta ja tarkistaa paljonko energiaa niissä on -jättää nesteet laskurista pois, esim jos juo kahvia maidolla 
12 syys 22 jäseneltä: JonathanVK
Puoli desiä maitoa siellä täällä ja muutama hedelmä lisää kyllä kalorisaantia yllättävän paljon. Sitten alkoholi tietysti kans. Muutaman annoksen jälkeen sun keho priorisoi täysin alkoholin polton mitä tarkoittaa ettei se polta rasvaa ollenkaan ennen kun on päässyt alkoholista eroon. Eli pahinta mitä voi tehdä on syödä herkkuja ja epäterveellistä ruokaa ja juoda alkoholia samaan aikaan. Menee suoraan varastoon 😂 viimeinen asia mitä oon huomannu on että katsotaan kalorikulutus treenistä ja lasketaan että vau nyt voin syödä näin paljon enemmän tänään. Syönti pysyy samana vaikka poltat kaloreita liikkuessa. Laita siis laskuriin suoraan 80kg jos oli alempi tavoite, käy joka päivä 30min kävelyllä ja syö se määrä mitä laskuri sanoo että antaa tavoite painossa lievää laihdutusta, aina voi lisätä kaloreita Jun pääsee lähemmäksi tavoitetta.  
12 syys 22 jäseneltä: JonathanVK

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Hohhoi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.