Päiväkirja - inksuwu, 05 joulu 22

moi.käytin tätä sovellusta 2021,kun oli raitista aikaa ja pudotinkin painoa n70kg 55kiloon ja sitte retkahdinkin juomaan.Join n.vuodenpäivät ja painoa tuli +15kg reenaamaan aloitin n 4kk sitten, ja siinä ajassa paino noussut +2kg. eilen sitten tuli suuri kaipuu vertaistuelle ja muistin tän ohjelman..
ruokailut ollu edelliset 4kk suht ok,mutta nyt kun siirryin itsekseni asumaan (muutamia päiviä sitten) ruoka ajat ollu hakusessa ja sen huomaa sitten aina iltaisin. ja musta on tullut suklaan suurkuluttaja...ja viimeisin viikko näyttää tosi huolestuttavalta ton suklaan suhteen..:(. tää kerta on tosi erilainen edelliseen,koska nyt huomaan vertaistuen tarpeen..
HUOLESTUTTAVINTA täs mun syömisessä on se et oon alkanu lipsuu AAMUPALASTA.. vaihtanut puuron muroihin ja siirtänyt aamiaista 3h myöhemmäksi...
TÄNÄÄN ON LOPPUELÄMÄNI ENSIMMÄINEN PÄIVÄ JA vaikkakin myöhään...Teen puuron itselleni! TÄSTÄ SE ALKAA :) kiitos teille kaikille,kun ootte olemassa:)
72,5 kg Tähän mennessä pudotettu: 0 kg.    Vielä jäljellä: 13,5 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 05 joulukuuta 2022:
557 kcal Rasva: 26,65g | Prot: 24,32g | Hh: 55,12g.   Aamiainen: Valio Kevytmaito, Auringonkukansiemenet (ilman Kuoria), Maitokahvi, Elovena Annospikapuuro Omena Kaneli. Lounas: Jauheliha-Perunalaatikko. lisää...
Painonnousu 0,1 kg viikossa

45 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tsemppiä! Joudun myös edelleen 2,5 vuoden jälkeen vääntämään itseni kanssa aamupalasta. Olen sopinut, että klo 10 mennessä, mutta täällä taas syömässä 10.15. No, ei paha näin vapaapäivänä. 
05 joulu 22 jäseneltä: wadelma
Tsemppiä matkaan! Itselle ainakin tämä vertaistuki täällä oli yksi onnsitumisen edellytys. Tänne kun voi aina tulla just sellasena kun on ja vaikkei niin hyvin sujuisikaan oma projekti, muiden onnsitumisista saa voimaa. Nyt kun itse oon ylläpidossa, edelleen täällä roikun, vaikkei ole omaa painoa päivitellä, sen verran mennään tasasesti. 
05 joulu 22 jäseneltä: heepoxx
Tsemppiä ja hienoa, että tulit takaisin! 
05 joulu 22 jäseneltä: Kevyempi minä
kiitos kaikille! ite nyt tänään aloitan sen et ihan kellotan tota ruokailuu  
05 joulu 22 jäseneltä: inksuwu
Tsemppiä ja tervetuloa! Itse syön kanssa puuroa aamuisin ja näkkileipää meetwurstilla ja haudutettua teetä nyt. Puuroon voi laittaa whey-maustettua proteiinia jos haluaa siihen makua ja roheiinia .. ruokalusikka riittää. 
05 joulu 22 jäseneltä: MuchoMikko
:) joo ite käytän puurossa usein raejuustoa ,siemeniä lisätäkseni proteiinin määrää..  
05 joulu 22 jäseneltä: inksuwu
tsemppiä 🙂 
05 joulu 22 jäseneltä: LadyLazarus82
Voimia arkeen kohti terveempää minää 
05 joulu 22 jäseneltä: JumppaSini
Tervetuloa takaisin. Riittävä ja monipuolinen aamupala ja proteiini pitoiset välipalat pitää herkuttelun aika hyvin hallinassa. Voimia ja mielenrauhaa. 
07 joulu 22 jäseneltä: Hohhoi

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - inksuwu


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.