Päiväkirja - Kahvatonkuula, 14 huhti 23

Plääh. Hohhoh. Huoh. Puh. Oih voih.

Tuntuu koko ajan että pitäisi tehdä enemmän. Enemmän kasviksia, enemmän liikuntaa, tehokkaampaa liikuntaa, parempia välipaloja, vähemmän herkkuja, enemmän tuloksia, parempia rasvoja, vähemmän hiilareita, vähemmän suolaa, enemmän salaatteja...

Välillä oon ihan tyytyväinen siihen mikä oon, siihen mihin riittää energia. Että käyn vähän pidempiä lenkkejä koirien kanssa kuin syksyllä, kävelenkin koirapuistolle vähän kauempana olevalta parkkipaikalta.. Pidän kaloreista kiinni vaikka sallinkin hiilareita ja herkkuja. Ruokaa teen liian harvoin, mutta syön joka päivä edes valmisruuan oikeana ateriana. Välipalat onkin paljon sit höttöä, leipää korppuja maissikakkuja nuudelia mitä lie.

Kasviksia söisin jos ne olis purkissa haarukan kanssa valmiina, välillä tsemppaan ja sitten se taas jää. Ruokaan upotan kasviksia sillon kun saan aikaiseksi tehdä ruokaa, mikä on liian harvoin. Välissä jo innostuin ja meal preppailinkin ja sitten se taas jäi kokonaan.

Oon yrittänyt hyväksyä että teen sen minkä arjen muiden haasteiden lomassa pystyn, tällä hetkellä se on kaloreiden laskeminen ja 1 lämmin ruoka päivässä. Ja nää pienet kävelylenkkien pidennykset.

Mut riittääkö tämä? Pitääkö aina olla enemmän? Mistä saa voimaa ja pitkäjänteisyyttä tehdä enemmän? Vai kannattaako nyt vaan tyytyä tähän kun paino vielä on laskusuunnassa ja miettiä muita terveysaskelia joskus 30 kilon kuluttua?

Välillä oon aika hukassa 🥴

Näytä dieettikalenteri, 14 huhtikuuta 2023:
1984 kcal Rasva: 72,92g | Prot: 119,16g | Hh: 211,26g.   Aamiainen: Valio Oltermanni Kevyempi 17%, Becel Kevyt Margariini, Friggs Maissikakku Ranch . Lounas: Valio Arki Rae Rasvaton, Kokkikartano Kasvislasagne. Päivällinen: Subway Chickpea Quinoa Subi 15Cm. lisää...

31 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Voisitko ostaa valmissalaatteja tai ihan vaan miniluumutomaatteja, porkkanaa ja syödä sellaisenaan? Jos paino laskussa niin tilanteessasi olisin hyvin tyytyväinen ja kun enemmän voimia niin sitten voi lisätä liikuntaa ja muita tarvittavia toimenpiteitä. Tsemppiä ☀️ 
13 huhti 23 jäseneltä: Kevyempi minä
Kilot on meille kaikille tulleet pikkuhiljaa, joten ollaan armollisia, kun ne lähteekin pikkuhiljaa. Silloin ne paremmin pysyvätkin pois. Tsemppiä! 
13 huhti 23 jäseneltä: ruusunverso
Itsemyötätuntoa kehiin. Iloitse joka päivä pienistäkin terveellisemmistä valinnoista joita teet mielellesi ja kehollesi. Valmisruuissa ja välipaloissakin hyviä vaihtoehtoja, kun jaksaa tutkia, turhaan kaikkia moititaan. Yksikin hyvä päätös päivässä on parempi kuin ei yhtään! Voimia! 
14 huhti 23 jäseneltä: Michelle_8]
Pienin askelin eteenpäin. Jos pakottaa tekemään liian paljon ja liian pian, niin homma käy niin työlääksi ettei sitä kauan jaksa. Armollinen pitää osata itelleen olla, koska pakottamisella ei tästä mitään tule. 
14 huhti 23 jäseneltä: Hade-
Unohdit tuosta paremmin tehtävien asioiden listastasi sen, että kaiken tuon mainitsemasi lisäksi pitäisi olla myös vähemmän stressiä. Jos stressiä on liikaa niin menetät paljon niitä hyötyjä joita muuten saavuttaisit noilla paremmilla elämäntapavalinnoillasi - et palaudu liikunnasta, väsyttää, ärsyttää, kuormitut, sairastut. Sinuna yrittäisin siis olla tyytyväinen niihin elämäntapamuutoksiin ja painon laskuun mitä olet jo saanut aikaiseksi ilman että ahnehtisit enemmän ja nopeammin.  
14 huhti 23 jäseneltä: potkis
Luin hiljattain jostain että jos pitää syödä vain yhtä kasvista, valitse parsa! 
14 huhti 23 jäseneltä: vieriväkivi
Oot löytänyt jo uusia hyviä elämäntapoja, ole niihin tyytyväinen ja anna niiden vakiintua ja juurtua osaksi arkea. Sitten kun on enemmän voimavaroja, voi olla aika miettiä seuraavaa kokeilua, jos löytyisi joku uusi tapa, mikä sopii just sun elämään. Ei meille kaikille sovi samat asiat. Tsemppiä!! 💗 
14 huhti 23 jäseneltä: wadelma
Baby steps! Monia kasviksia saa syömisvalmiina: kirsikkatomaatit, viinirypäleet, avomaan kurkut on sopivia suupaloja, baby porkkanat, säilykemaissi ja -ananas, ja muut hedelmät säilöttynä mehuun. Oon itekkin niin laiska ruoanlaittaja, että turvaudun usein helppoon ja nopeaan. Yritän nykyään paistepisteen sijaan etsiä valmiita välipaloja kasvisosastolta, harjoitus auttaa löytämään sieltä itelle sopivat! 
14 huhti 23 jäseneltä: vilivilma
Hei, olet siis pysynyt kaloreissa ja paino on laskussa, se on ihan vau! Nyt vaan sitkeyttä jatkaa 💪! Muistelen, että (elämäntapa)muutosten suhteen on tutkimusta, että kun tekee yhden muutoksen, onnistumisen mahdollisuus on 80%, mutta jos yrittää tehdä kaksi muutosta kerralla, onnistumisen mahdollisuus tippuu 30 prosenttiin🙄. Ja kolmella muutoksella se oli joku 5 %, en muista ihan tarkkaan. Eli kyllö niitä muita juttuja ehtii sitten miettiä kun tärkein on hoidettu🤗. Painon pudottaminen on jo tähän mennessä hyödyttänyt terveyttä enemmän kuin noi muut mainitut temput yhteensä voi hyödyttää. Ja kyllä ne lenkitkin pitenee kun olo kevenee. Onnistuminen myös ruokkii onnistumista, joten olet hyvällä tiellä, tsemppiä💛! 
14 huhti 23 jäseneltä: pupuhepo
Hei kiitos paljon kommenteista ja tsempeistä ❤️ tosiaan, onhan tässä jo iso muutos entiseen, kun miettii. Pitää iloita siitä ja mennä askel kerrallaan. Kylläpä helpottaa kun saa vähän avautua 😄 ja hyviä vinkkejä, pitää katsella heviosastoa vähän uusin silmin! Ja muistaa sit vaikka smoothiet joita muuten myös saa valmiina vaikka kuinka 🥕💪 
14 huhti 23 jäseneltä: Kahvatonkuula

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kahvatonkuula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.