Päiväkirja - Sipe69, 28 kesä 15

Täyty sanoa että syönköhän oikein.. tuntuu kun katsoo noita kalorimääriä niin liian vähän syö.. mut kun ei oo nälkä tai jos on niin ei uskalla syödä kun tuntuu et kalorit huutaa. yritys kuitenkin kova ja vielä kun tuota liikuntaakin saan mukaan niin hyvä, en tiiä mitä pitisi tehdä.
Onko kellään samalaista ongelmaa.. no sitkeesti on vain mentävä eteenpäin niin jos niitä tuloksiakin jossain vaiheessa tulisi..

Näytä dieettikalenteri, 28 kesäkuuta 2015:
1147 kcal Rasva: 40,48g | Prot: 74,13g | Hh: 126,61g.   Aamiainen: Atria Palvikinkku, Maitokahvi, Salaatinlehtiä, Keiju Kasvirasvalevite 30%, Fazer Puikula Kaura. Lounas: Keitetty Kananmuna, Milbona Kermaviili, Abba Tonnikalaa Auringonkukkaöljyssä, Ananas (Säilötty Mehussa, Koko Sisältö), Paprika (Punainen), Raejuusto (Rasvaton), Kurkku, Tomaatit, Abba Tonnikalaa Auringonkukkaöljyssä. Päivällinen: Del Monte Ananaspalat, Atria Atrilli Grillimakkara, Atria Suomalainen Lihapulla. Välipalat/Muut: Banaani, Luumut, Suklaakeksi (Kotiresepti tai Kaupan), Kantolan Ballerina Vadelma Täytekeksi, Maitokahvi, Maitokahvi, Hanavesi, Luumut. lisää...
2872 kcal Harjoitus: Kävely (kohtalainen) - 5 km/h - 31 minuuttia, Pyöräily (hidas) - 18 km/h - 1 tunti, Lepo - 14 tuntia ja 29 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Syötkö tarpeeksi usein? ja oletko jättänyt kaiken hötön pois, makaroonit, perunat , mehut yms ? säännöllinen ruoka rytmi, ja kohtuulliset annokset.. :)  
29 kesä 15 jäseneltä: ShaQRi
vaaleat leivät pois vain jättänyt muuten yritän syödä terveellisesti ja sit vielä yritän noudattaa tuota ruokailurytmiäkin. Mutta opettelua tämä vain vaatii ja totuttelua. pitää tuota pottua ja täysvilja pastaa hiukan lisään ruokavalioon ettei tule liian yksi puolista.  
29 kesä 15 jäseneltä: Sipe69
Keitot on myös mukavan kevyitä ja ruokapäiväkirjan pitäminen on tosi tehokas konsti niin tulee seurattua tarkemmin mistä se energia koostuu + se juominen. Itse ajattelin nyt keittoja pitkään pisteltyäni tehdä vaihteeksi kreikkalaistasalaattia ja lisätä siihen broileria. Salaatteja tulee tosi vähän harrastettua normi vihreänsalaatin lisäksi, jota teen joka aterialle jos ei ole keittoa. 
29 kesä 15 jäseneltä: Fp0634
suosittelen runsas hiilihydraattisten ruokien vaihtoa vähempi hiilihydraattisiin, niin sillä saa tilaa enemmän proteiiinille. Kannattaa myös muistaa, että ei rasvasta kokonaan saa luopua. Eli pottua vähmmälle ja myös pastan kanssa harkiten. Hyvä lähde ravintoarvoille on: http://www.fineli.fi/food.php?foodid=204&lang=fi Perruna lähes pelkkää hiilihydraattia ... Kuten sanoit, vaatii tutustumista ja totuttelua Tsemppiä, kyllä se siitä onnistuu.  
29 kesä 15 jäseneltä: Marccus

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Sipe69


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.