Päiväkirja - Juha1983, 29 heinä 23

Helou!

Painonhallinta ei oo sujunut suunnitellusti. Uusi suunnitelma on ottaa käyttöön keto ruokavalio auttamaan alkuun. Puhtaasti ketolla ei ole tarkoitus kuukautta kauempaa olla, mutta sellanen alkusysäys.

Kokemusta ketosta on toki tuolta 10-15v takaa, mutta täällä on varmasti ihmisiä joilla kokemukset on hiukan tuoreempia, eli pyyntö olisi ateria vinkeille. Erityisesti aamupala, mutta kaikki vinkit otetaan vastaan!

Näytä dieettikalenteri, 29 heinäkuuta 2023:
2046 kcal Rasva: 140,51g | Prot: 164,29g | Hh: 32,70g.   Aamiainen: Kananmuna. Lounas: Rypsiöljy, Vihersalaatti, Kotimaista Porsaan Marinoitu Kasslerpihvi. Päivällinen: Grillattu Kana. Iltapala: Kotimaista Laktoositon Kevytmaitojuoma, Rypsiöljy, Paprika (Punainen), Kananmuna. lisää...

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mä söin munakkaita (joukkoon tomaattia, vähärasvaista kinkkuleikettä, joskus juustoraastetta, pinaattia). Rahkaa, raejuustoa, smoothieita. Marjoja, pähkinöitä ja sokerittomia mehukeittoja niihin kaveriksi 😊 Mahantäytteeksi aina joka aterialle pikkuisen minitomaatteja ja tuorekurkkua. 
31 heinä 23 jäseneltä: annu.kuusela
Kiitän! Uunimunakasta oon nyt tehny purkkeihin valmiiksi. Aamulla lämmitys mikrossa ja ääntä kohden. Toistaiseksi ihan toimiva ratkaisu, saas nähdä alkaako jossain kohtaa kyllästyttää.  
02 elo 23 jäseneltä: Juha1983

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Juha1983


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.