Päiväkirja - onkopakkojoseitaho, 13 maalis 24

Miten voi olla että kun vähensin colan juomista 300 kcal ja korvasin hedelmällä niin paino nousi 2 kiloa. Mikä logiikka?

Näytä dieettikalenteri, 13 maaliskuuta 2024:
2068 kcal Rasva: 57,86g | Prot: 104,15g | Hh: 275,41g.   Aamiainen: Päärynät, Sokeri, Pirkka Pakastepinaatti, Foodin Hamppuproteiini, Pirkka Avokado, Pirkka Pakaste Mango, Foodin Psylliumkuitu. Lounas: Coca-Cola Coca-Cola, Kaali, Porkkanat, Valio Hyvä Suomalainen Arki Rae, Pirkka Parsakaali, Pirkka Kanan Paistileike. Päivällinen: Coca-Cola Coca-Cola, Paprika (Keltainen), Kurkku, Pirkka Salaattisiemensekoitus, Valio Kermaviili, Pirkka Mustapavut Suolaliemessä, Pirkka Naudan Jauheliha 10%. Välipalat/Muut: Vehnäsämpylä, HK Ohuen Ohut Keittokinkku, Sokeri, Oivariini Pehmeästi Levittyvä, Pirkka Kermajuusto, TUC Sour Cream & Onion, O'boy Portion, Alpro Plant Protein Red Berries. lisää...
1618 kcal Harjoitus: Lihaskunto - 10 minuuttia, Lepo - 16 tuntia ja 50 minuuttia, Nukkuminen - 7 tuntia. lisää...

12 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
moniakin syitä. Nykyään alkaa ne kolajuomat olla täysin tai osittain keinomakeutettuja.  
13 maalis 24 jäseneltä: arto.helenius
Mä juon vaan sokerisia. En voi sitää makeutusaineita. 
14 maalis 24 jäseneltä: onkopakkojoseitaho
Hedelmässä on kuituja, jotka hidastaa sen sapuskan etenemistä ja ravitsee suolistobakteereita. Eli ravinteilla on enemmän aikaa imeytyä. Lisäksi kun diabeetikolla sokeri nousee riittävästi, ei sitä ilman insuliinia pysty käsittelemään, eli se tulee läpi. En tarkoita että omenan vaikutus olisi välitön, tai sinulla olisi diabetes. Itsellä vaan diabeteksen paheneminen tuli esiin sillä, että kuukaudessa painoa lähti 8 kiloa ruokailutottumuksia muuttamatta. Piti siirtyä piikille, ei sentään vielä lopetuspiikille. Ne ruokien kaloritkin on todellisuudessa eri, mitä ne pommikalorimetrilla saadut. Ei kukaan ihminen ole polttouuni. Eli suolistobakteereista riippuen lopputulos poikkeaa henkilökohtaisella tasolla. Lisäksi se rasva on vedetöntä, niin kun lähtee esim. Kilo rasvaa, niin tilalle tullut lihas tas sitoo vettä. Tämän aamun mittaus rssvaa-0,6kg, lihasta +0,4kg ja vettä + 0,5kg. Eli aina tulee hieman enemmän painoa lähteneeseen rasvaan nähden, jos sw korvautuu lihaksella. Arvot ei tietenkään ole mitään absoluuttisia totuuksia, vaan hetkellisiä ja lähinnä seurannan lisäksi trendinä. Eli kun se paino ei oletuksen mukaan putoakaan, niin voi olla että se on korvautunut lihakselka ja nesteellä 
14 maalis 24 jäseneltä: arto.helenius
Voi olla että elimistö meni ehkä shokkiinkin kun sokeria tulee 70g vähemmän päivässä.  
14 maalis 24 jäseneltä: onkopakkojoseitaho
Makeutus aineet myrkkyä mun mahalle ikävä kyllä juon vissy vettä en limuja ollenkaan 🤭 
16 maalis 24 jäseneltä: omenapuu0
Paino heittelee aina vähän miten sattuu. Tuo parin kilon heitto on todnäk. vain nestettä. Sitä kertyy enemmän, jos on juonut enemmän vettä, syönyt suolaista tai vaikka liikkunut enemmän. Oikeat muutokset näkyvät pidemmällä aikavälillä, eli ei mitään hätää! Suunta on oikea. :)  
17 maalis 24 jäseneltä: Papulover
Voi olla jotain nestekertymää. Mahakin lopetti kunnolla toimimasta nii täytyy vähän miettiä mikä sitä nyt vaivaa. Vähennän maitotuotteita nyt reippaasti. Jos vaikka rautakin alkais taas imeytymään.  
17 maalis 24 jäseneltä: onkopakkojoseitaho

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - onkopakkojoseitaho


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.