Päiväkirja - nagikata, 12 joulu 17

"uusi elämä" meni perseelleen heti eilen illalla, kun sorruin suklaaseen ja kermaiseen pastaan. Paino huitelee varmaan jo yli 60 kilossa, mutta en jaksa/viitsi/"uskalla" mennä vaakaan. Snadisti huijaten itseäni olen merkannut painoksi 59 kg aina kun sovellus on vaatinut vaa'alla käymistä.
Painokäyrää kun katselee, niin wanha tuttu kuvio toistuu: kesällä paino on hallinnassa pyöräilyn ansiosta, mutta talvikaudella turpoan läskiksi. Nyt tosin (vielä) hieman alemmilla tasoilla kuin aiempina vuosina. Löysemmät housut on otettu käyttöön, ja ne pysyy hyvin jalassa ilman vyötä.
Nyt on mennyt noin 2 kk juhliessa, sekaan on mahtunut pari ulkomaanmatkaa ja tajuttomat määrät bisseä. Onneksi kohta on joulu - silloin yleensä vähän laihdun kun inhoan kaikkia jouluruokia. Ja mikä tärkeintä: joulun jälkeen päivät pitenee ja kaamosmasennus hellittää!

Näytä dieettikalenteri, 12 joulukuuta 2017:
1658 kcal Rasva: 95,01g | Prot: 95,22g | Hh: 101,57g.   Aamiainen: Kurkku, glimminge, Puikula Kaurapaahto, Suodatinkahvi. Lounas: Mozzarellajuusto, Oliiviöljy, Lätty, Jäävuorisalaatti, Tuorekurkku (Kuorineen). Päivällinen: Kurkku, Gouda- tai Edam-juusto, Fazer Puikula Kaura. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
Mulla ei nyt syömiset ja juomiset ole olleet mitkään mallikkaimmat, mutta mennään nyt jonkunmoisella ylläpitotilanteella... Hei mainitsit tuolla muualla sulla aiemmin olleesta struumasta kaulalla, mitä sille tehtiin vaiko mitään? Mulla on myös samaa, ei oo tehty muuta kuin ultrailtu... lääkäri ei tiedä mistä johtuu. 
12 joulu 17 jäseneltä: Cilatus
Suurin osa kilpirauhasesta leikattiin kun patti alkoi painaa henkitorvea. Oli alkanut kasvaa sisään päin. About 10 vuotta se patti ehti olla siinä. Muistelen että joku varoitteli, että se voi kasvaa takas mutta näin ei onneksi ole tapahtunut 😎 
12 joulu 17 jäseneltä: nagikata
Aijoo ja siitä otettiin neulalla kans näyte jossain vaiheessa ja tsekattiin onko pahanlaatuinen. Ei ollut, ja jos se ei tosiaan olis alkanut painaa röörejä niin ei ois leikattu. Nyt on arvot suht hyvin kondiksessa, pari vuotta mennyt jo samalla Thyroxin-annoksella. 
12 joulu 17 jäseneltä: nagikata
Okei... Ei mulla niin iso, ainakaan vielä 😳 että saa nähä. Ultralla on nyt pari krt se tsekattu. Lääkitystä ei myöskään ole, arvot jotakuinkin viitteiden sisällä. 
12 joulu 17 jäseneltä: Cilatus

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nagikata


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.