Päiväkirja - _laihduttaja, 09 helmi 18

Kuinka usein painoa kannattaa punnita?

   Kannatus   

Kommentit 
Itse käyn kerran viikossa sillä jos punnitsee itsensä joka pv niin on aika turhaa kun kehossa tapahtuu niin paljon muutoksia esim. toisena päivänä olet laihtunut kilon ja sitten seuraavana aamuna paino on noussut 1,5 kg 
09 helmi 18 jäseneltä: jyylie
Itse pyrin käymään joka päivä aina heti herätessä. Tosin niinkuin Jyylie tuossa sanoikin niin aikamoista sahaamista tuo on... mutta kirjaan sitten muualle aina kuukauden alimman ja ylimmän painon joita sitten seuraan, että kuinkas niille käy seuraavassa kuussa. Riippuu tosiaan ihan mieltymyksestä ja itsellänihän ehkä perimmäisenä syynä päivittäiseen punnitukseen oli se että halusin myös selättää lievän vaakakammoni. Noh nyt se on selätetty ja jonkinmoinen aamurutiinihan siitä tulikin. 
09 helmi 18 jäseneltä: Jopawei
Joka päivä, koska muuten en huomaa jos lähtee rankkaan nousuun. Sitä ei sitten helpolla enää pudotetakkaan pois. 
09 helmi 18 jäseneltä: Twisted24.7
Tää on jokaisen oma valinta ja kannattaakin katsoa mikä sopii itselleen. Kävin aikaisemmin joka päivä mutta nyt parisen viikkoa ilman puntaria oli todella rentouttavaa.  
09 helmi 18 jäseneltä: Suvi-Tuulia
Käyn ehkä kerran kuussa mutta välillä menee kuukausiakin ilman vaa’alla käyntiä 😀 enempi kiinnitän huomioo omaan fiilikseen ja oloon:) 
09 helmi 18 jäseneltä: idupidu
Omalla kohdalla kerran vko on ollu sopiva. Tietää sit tehdä muutoksia jos tulos ei miellytä. 
09 helmi 18 jäseneltä: Pansylvia
Kannattaa tosiaan miettiä miten usein itselle se sopivin. Käyn joka aamu (jos olen kotona). Huomaan, että melko kurinalaisella syömisellä ja painon ollessa normipainossa, painon päivittäinen heittely on suht vähäistä, ennen pomppi enemmän. 
09 helmi 18 jäseneltä: J0hQ
Maanantaisin :) 
09 helmi 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Käyn vaa'alla ja myös merkitsen joka aamu. Vertaan viikon takaiseen ja kauemmas. Kieltämättä vaatii psyykkausta etteivät nousut järkytä - ja nousujahan tulee väkisin kun joka päivä punnitsee. Toisaalta päivittäinen punnitus lisää mulla motivaatiota ja huomaan helposti esim menkkojen vaikutuksen painoon. Mutta kuten sanottu, ei ole yhtä oikeata tapaa. Jossain vaiheessa itse olen ajatellut että siirryn viikkopunnitukseen. 
09 helmi 18 jäseneltä: Pottu72
Minulla punnituspäivä aina maanantaisin, mutta uteliaisuudesta vilkaisen joskus siinä välilläkin. Jossain oli ohje, että pitäisi laskea viikon keskiarvot ja vertailla niitä. Kuulostaa työläältä, mutta järkevältä! 
09 helmi 18 jäseneltä: koskelo
Kerran viikossa ja aamulla ennen syömistä. Tykkään siitä että silloin mun tavoitteetkin on pitemmälle tähtääviä. Huomasin joskus muinoin kun punnitsin kerran päivässä saatoin ”pistää läskiksi” helpommin kun esim. Painonoli noussut niin söin vitutukseen että huomenna uus päivä jne. Tää sopii mulle että hiljaa hyvää tulee ja tavoitteet pitemmällä tähtäimellä 
11 helmi 18 jäseneltä: jenni.liisa
milloin vain muista että paino pomppii päivän mukaan 
13 helmi 18 jäseneltä: tikisbro

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - _laihduttaja


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.