Päiväkirja - Suvi-Tuulia, 17 maalis 18

Mulle on tullut syömisestä ilmeisesti ongelma. Siis aamulla en osaa päättää mitä haluan syödä makeaa vai suolaista. Onko Teillä muilla vastaavanlaisia ongelmia vai onko Teidän ruoat jo niin vakiintuneita että ei tarvii asiaa edes miettiä?

   Kannatus   

Kommentit 
Mulla on arkiaamuina muutama vakioaamiainen, joita vaihtelen. Viikonloppuisin syön mitä kaapista sattuu löytymään tai edellisen päivän jämät. 
17 maalis 18 jäseneltä: LiisaJo
Mä syön molempia. Mutten esimerkillisesti, ei ehkä niin että kannattais mallia ottaa. :D 
17 maalis 18 jäseneltä: Cilatus
Mä syön arkisin tuorepuuron ja juon kahvin. Vkl syön runsaammin, aika usein sen hetken fiiliksen mukaan. Munakasta, lettuja/vohveleita, vhh-leipää tai mitä ikinä. Kahvia tai kasvislattea. 
17 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Mulla on ollut se ongelma etten ole syönyt aamiaista vaan kittasin vaan pari kuppia kahvia ja sit menoks. Tässä vuoden verran syönyt sen aamiaisen ja nyt kun siihen on tottunut, tajusin et oon ollut täysi pölvästi kun aamulla en ole syönyt ;) Aamupalaksi on ollut manteli minuuttisämpylöitä tai siemennäkkäriä päällysteillä tai munakasta jne. 
17 maalis 18 jäseneltä: chili233
Mä syön arkiaamusin 2 ruisleipää kalkkunal ja juustol ja jos oon menos salille ni semmose oma tekemän (pt:n suositteleman ohjeen mukaa) smoothien. Viikonloppusin puuroo ja joskus esim. banaanilettui yms. "herkku" aamiaisen. Riippuu vähä motivaatiosta :D  
17 maalis 18 jäseneltä: Mansikkapipo
En jaksa syödä joka aamu samaa. ja ruisleipä saattaa esim päästä loppumaan niin etten huomaa. Syön siis aamupalaksi joitain tiettyjä ruokia aika satunnaisesti. 
17 maalis 18 jäseneltä: Sumupilvi
Yosan kaura”jugurtti” ja kahvia ja ysin tauolla täysjyväleipää vaihtelevilla päällisillä. V.loppuna täysjyväleipää vaihtelevilla päällisillä 😂 en pysty syömään heti herättyä niin syön vähän ja ekalla tauolla sitten paremmin 
17 maalis 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Reilun kuukauden on kestänyt elämäntaparemontti missä opettelen syömään oikein ja hyvin on menny, sisäinen olo on törkeeän hyvä. Ei nälkää ja paino tippuu hissukseen about 500g/vko -9 kg tavoite mutta ennenkaikkea opettelen syömään oikein ja aamupala on todettu hyväksi niin mitä sitä vaihtamaan. Kaurapuuro, "voisilmä" mustaherukkaa ja mandariini, sillä jaksan hyvin monta tuntia ja tuota teen päivästä päivään aamupalalla.  
18 maalis 18 jäseneltä: veljmies

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Suvi-Tuulia


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.