Päiväkirja - idaparviainenn, 21 huhti 18

Osaako kukaan auttaa mua tälläisessä ongelmassa kuin nettishoppailu? :D haluaisin ostaa kesäksi semmosen ihanan kokohaalaripuvun nyt edes vähän muuttuneen kropan kunniaksi, mutta mitat ovat ihan hakusessa. Rinnanympärysmitan mukaan olen kokoa M-L, vyötärönympärysmitän mukaan M, ja lantionympärysmitan mukaan olen kokoa XL... Mites tästä selvittäisiin ja saataisiin tilattua oikea koko?

Näytä dieettikalenteri, 21 huhtikuuta 2018:
258 kcal Rasva: 14,45g | Prot: 6,87g | Hh: 23,05g.   Aamiainen: Coffee, Pirkka Hass Avokado, Fazer Viisi Viljaa Paahtoleipä, Alpro Soya Kevyt. lisää...
2282 kcal Harjoitus: Jumppa - 42 minuuttia, Lepo - 14 tuntia ja 38 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia ja 40 minuuttia. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
Mä kävisin kaupassa sovittamassa eri kokoja, jos mahdollista. Sillä perusteella ostaisin netistä, jos kaupasta ei suoraan löydy mieleistä. Itsellä ainakin olisi tosi vaikea hahmottaa, mikä mun farkkukoko olisi... Kiinavaatteet unohtaisin suosiolla, niissä koot ja laadut voi olla mitä vaan. 
21 huhti 18 jäseneltä: J0hQ
Toi farkkujesimerkki siis kuvaa vaan sitä, että muuttuneen kropan mittoja ei helposti hahmota tai osaa arvioida sovittamatta. 
21 huhti 18 jäseneltä: J0hQ
Sinuna laittaisin viestiä kyseisen kaupan asiakaspalveluun. Osaavat parhaiten ohjata sopivimman koon ostoon, kun tuotteet tuntevat. :) Verkkokaupassa jos on ilmainen palautus, voithan myös ottaa pari eri kokoa ja palauttaa toisen tai molemmat jos ei sovikkaan. Tietysti, jos tilaat ennakkomaksulla, ymmärrän jos et näin halua tehdä.  
21 huhti 18 jäseneltä: hipsansaa
Ikävä tosiasia näin päärynä-ihmisenä.. Et tule löytämään haalaria, joka sopii sekä ylä- että alaosaan. Joko lantiolta kinnaa tai yläosasta pussittaa.. Itellä yläosa 44-46, alaosa 48-52..  
21 huhti 18 jäseneltä: mihmu90
Lohdutuksena (ainakin omasta kokemuksesta) voin sanoa, että painon pudotessa päärynäkin solakoituu. Housukoko 52 muuttunut 38:ksi. 
21 huhti 18 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - idaparviainenn


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.