Päiväkirja - Pehmotassu, 08 kesä 18

Mitä mieltä, onko raakasuklaa parempi vaihtoehto kuin tavallinen? Kalorimäärät kuitenkin melko samoissa. Suunnittelin ottavani tänään junamatkalle pienen herkun, ja päädyin sitten tähän.

Näytä dieettikalenteri, 08 kesäkuuta 2018:
625 kcal Rasva: 35,89g | Prot: 29,89g | Hh: 43,48g.   Aamiainen: Valio Arki Juusto, Atria Gotler, Vaasan Kotiuunin Rukiinen Cocktailpiirakka, Banaani, Arki Rae, Kreikkalainen Jogurtti. Lounas: Kokkikartano Täyteläinen Lohikeitto. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mä ostan vain tummaa suklaata, noissa raakasuklaapatukoissa liikaa hh. Eli 85-90% suklaata mulle 😋. Raakakaakaojauhetta ja nibsejä on kotona. 
08 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Okei. Itsekin punnitsin tumman suklaan ja raakasuklaan välillä mut päädyin tähän mielenkiinnosta. HH 13 grammaa on tässä patukassa. Voitko suositella jotain hyvää merkkiä tummaa suklaata? :) Pari palaa oli mainio kahvin kanssa. 
08 kesä 18 jäseneltä: Pehmotassu
Katsoin juuri netistä että Lindt excellence 90% suklaassa on HH 14/100 grammaa kun tuossa raakasuklaassa 36/100 grammaa. Täytyypä testata sitä joskus.  
08 kesä 18 jäseneltä: Pehmotassu
Mä tykkään puhdistamon ja cocovin "maustetuista" raakasuklaapatukoista. Lähinnä käytän leivontaan tai no ..myös äärimmäiseen herkkuhimoon 🤣 Kuka sitten mitäkin vertailee: hh vai rasvaa, ehkä maku ratkaisee jos harvoin ja vähän syö. Raaka parempi (terveellisempi) kai kuitenkin kuin maitosuklaa. 
08 kesä 18 jäseneltä: Pottu72
On parempi vaihtoehto! Raakasuklaa on ravinnerikkaampi ja sisältää antioksidantteja. Se ei myöskään sisällä maitojauhetta, lisäaineita, kemikaaleja, valkoista sokeria, eikä soijalesitiiniä. Eli voittaa tavallisen suklaan terveydeltään mennen tullen 😊 
08 kesä 18 jäseneltä: tialessandra
Mä ostin eilen pussillisen Lindtin appelsiinisuklaapalloja viikonlopuksi, mutta söin jo kaikki :o) 
08 kesä 18 jäseneltä: nagikata
Ainakin puhdistamon raskasuklaapatukassa on soijalesitiiniä. Noi raakasuklaapatukathan on vain 60-70% eli on niissä jotain täyteainettakin. Mä ostan Lindtiä tai Green&Blackin luomu 85% tai marabouta, mitä nyt sattuu löytymään. Mut yli 80% pitää olla. 
08 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Joo nii löytyy soijalesitiiniä mut se ei oo sitä GMO-versiota mikä on just se huono ja mitä muista suklaista löytyy. 
08 kesä 18 jäseneltä: tialessandra
Green&Blackin luomu on aika jees: Cocoa Mass, Cocoa Butter, Fat-Reduced Cocoa Powder, Raw Cane Sugar, Vanilla Extract. Ei tummia suklaita voi verrata ns muihin suklaisiin, jos puhutaan maitosuklaista jne. ja normaalista kaupan suklaavalikoimasta. 2 riviä suklaata eli 6 palaa on noin 10g rasvaa ja noin 4,5g hh. 
09 kesä 18 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Pehmotassu


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.