Päiväkirja - Nath.alia, 12 syys 18

ahdistaa että oon päästäny itteni tähän jamaan taas. Tiedättekö sen tunteen kun ootte laihtunu ja ihan siinä huumassa, sit tulee se "ei maailma kaadu jos nyt syön tän" no tuntuu että maailma kaatuu muutenkin. olen ongelmista päässy nyt jonkun verran etiäppäin ja käyttäny energian siihen. joten tää syöminen on jäänyt toissijaseksi. nyt taas otan ittee niskasta kiinni ja pääsen tavoitteeseen, ei tää mun olo helpota muuten millään. oksettaa olla mun kehossa ja vielä enemmän oksettaa olla minä mun pään sisällä.
Motivaatiota oisko tai jotain vinkkejä/tsemppiä ihan mitä vaan että jaksan pysyy mun ruokavaliossa taas. jos jotain kiinnostaa niin voin alkaa enemmän jakaa tänne millanen ruokaplääni mulla on:)

Näytä dieettikalenteri, 12 syyskuuta 2018:
1490 kcal Rasva: 46,57g | Prot: 42,11g | Hh: 202,22g.   Aamiainen: Olut, Coffee House Caffe Latte. Päivällinen: Keltainen Sokerimaissi (Kokonaiset, ilman Suolaa, Pakastettu, Nesteet Poistettu, Paistettu, Keitetty), Pirkka Pinaattilettu, Kariniemen Kananpojan Poppis, Pohjolan Peruna Mummon Muusi. Välipalat/Muut: Porkkanakakku (Kuorrutteella). lisää...
1462 kcal Harjoitus: Lepo - 16 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

   Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Nath.alia


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.