Päiväkirja - Nath.alia, 12 syys 18

ahdistaa että oon päästäny itteni tähän jamaan taas. Tiedättekö sen tunteen kun ootte laihtunu ja ihan siinä huumassa, sit tulee se "ei maailma kaadu jos nyt syön tän" no tuntuu että maailma kaatuu muutenkin. olen ongelmista päässy nyt jonkun verran etiäppäin ja käyttäny energian siihen. joten tää syöminen on jäänyt toissijaseksi. nyt taas otan ittee niskasta kiinni ja pääsen tavoitteeseen, ei tää mun olo helpota muuten millään. oksettaa olla mun kehossa ja vielä enemmän oksettaa olla minä mun pään sisällä.
Motivaatiota oisko tai jotain vinkkejä/tsemppiä ihan mitä vaan että jaksan pysyy mun ruokavaliossa taas. jos jotain kiinnostaa niin voin alkaa enemmän jakaa tänne millanen ruokaplääni mulla on:)

Näytä dieettikalenteri, 12 syyskuuta 2018:
1490 kcal Rasva: 46,57g | Prot: 42,11g | Hh: 202,22g.   Aamiainen: Olut, Coffee House Caffe Latte. Päivällinen: Keltainen Sokerimaissi (Kokonaiset, ilman Suolaa, Pakastettu, Nesteet Poistettu, Paistettu, Keitetty), Pirkka Pinaattilettu, Kariniemen Kananpojan Poppis, Pohjolan Peruna Mummon Muusi. Välipalat/Muut: Porkkanakakku (Kuorrutteella). lisää...
1462 kcal Harjoitus: Lepo - 16 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Ensinmäisenä tulee mieleen kysyä että minkä pituinen olet? 
12 syys 18 jäseneltä: chili233
Olen noin 167cm pitkä 
12 syys 18 jäseneltä: Nath.alia
ok. nythän olet normaalipainoinen🤔. Tuo 50kg on alipainon puolella elähän sitä tavoittele. Tsemppiä😊 
12 syys 18 jäseneltä: chili233
miksi et kasvattaisi lihasmassaa sen sijaan että haluat painon tiettyyn lukemaan. Mä oon 165 cm ja painan 59 kg.. joten ihmettelen vain ääneen miksi haluat laihtua? 
12 syys 18 jäseneltä: Kirsi71
Tavoittelen tietyn näköistä kroppaa, jonka olen omannut ennen. En halua näkyviä lihaksia vaan haluan laihemman kropan jossa on muodot oikeissa kohdissa, myös rinnat on semmonen kohta minkä tiedän pienenevän ja sekin on ihan toivottua :) 
12 syys 18 jäseneltä: Nath.alia
Mää tiedän tuon tunteen 🙋🏻‍♀️ Olen käynyt läpi nuo vaiheet, jossa yrittänyt syödä liian vähän, ja sitten olenkin terveellisen aterian päälle vetänyt levyn suklaata, keksipaketin ym ym. Tai sitten, viiniä. Mutta vaikka kuinka kituilis, iän myötä se kroppa alkaa rapistua ja kerätä rasvaa kun se ei saa riittävästi kunnollista ravintoa. Mulla on nyt toinen pt (vshred) menossa, jonka avulla olen ymmärtänyt ravinnon merkityksen ja saanut riittävästi tietoa terveellisen ruokavalion luomiseen. Kuukaudessa lähti pahimmat löysät pois ja olen nyt jo hyvin tyytyväinen tuloksiin. Fat secretin otin käyttöön kaloreiden ja makrojen kirjaamiseksi. Vuosiin en ole syönyt näin paljon mutta kroppa näyttää siltä kuin nuorempana. ...hanki asiallista tietoa tai ota joku pt. Kaikille ei sovi samat dieetit, mulle toimi sokerista, vehnästä ja eläinperäisistä rasvoista luopuminen. 
12 syys 18 jäseneltä: TaruSus
En ahmi, eikä ongelmana ole mikään herkkujen syöminen. Aikaisemmin päätin että silloin oli tärkeämpiä asioita joiden kanssa kamppailin ja se oikein syöminen jäi toissijaiseksi. Nyt on asiat paremmin. En kituutta itteeni enkä syö "liian vähän" enkä myöskään syö vehnää/karkkia yms. juurikaan :) 
13 syys 18 jäseneltä: Nath.alia
No ei nuo alle 100kcal ateriat ole ihan ”terveitä”, mitä olet joskus postannut...🙄 
13 syys 18 jäseneltä: TaruSus
Syön vähäkalorista safkaa pieniä määriä monta kertaa päivässä, olen ihan kunnossa :) 
14 syys 18 jäseneltä: Nath.alia
Millainen ruokasuunnitelma sulla sitten on ja onko se sellainen jolla voit elää lopun elämääsi? Harrastatko liikuntaa? Kysyn uteliaisuudesta, ollaan melkein samaa pituus ja painoluokkaa joskin olet pitempi ja tavoitepainosi on matalampi. 
14 syys 18 jäseneltä: elomil
Tavoite on max 1000kaloria per päivä, joskus vähemmän harvoin enemmän. Toki herkkupäiviäkin on ja vaaka ei kerro ultimaattista totuutta :) karkkia syön harvakseen muutaman ja hiilareita ylipäätään aika vähän. En käytä alkoholia ym. Päihteitä kuin ehkä kerran vuodessa. Kun olen omassa tavoitteessa, lisään ruokavaliooni sen mikä sitten tuntuu oleelliselta 
15 syys 18 jäseneltä: Nath.alia
Niin ja lisään vielä että käyn uimassa sen 2-4krt viikossa. Uin noin kilometrin tai vähän alle, entisenä kilpauimarina ihan hyvää vauhtia :) käyn myös koiran kanssa pitkillä lenkeillä ja vaeltamassa viikonloppuisin 
15 syys 18 jäseneltä: Nath.alia
Syömällä laihtuu, syömättömyydellä kuihtuu. Mä urheilen 4xvko kuntosalilla ja joka pv about 1800kcal ja paino tippuu. Mul o tärkeetä taas ettei lihakset lähe ni siks syöntiä ja terveellistyttä :) ..Mä oon ite 155cm ja 67kg. Ja sul ei todellakaan oo terve tuo alle 1000kcal pv. Ota pt taho pyyö joku tekee ravintosuunnitelma ni ei kroppa petä tms :s 
15 syys 18 jäseneltä: Eperkele

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Nath.alia


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.