Päiväkirja - mikapeltokorpi, 18 huhti 19

Edistys graafina.

64,6 kg, rasvaprosentti 12,1% ja BMI 20,6.
= tavoite ei enää kaukana...

Ottaen huomioon, että lähtötilanne oli 15.12.2017 92,5 kg ja rasvaprosentti n. 38%, BMI 29,5, tähän voi olla tyytyväinen.

Lihasmassa/rasvaton paino lähtenyt nousuun ja läski palamaan, kun aloin käymään salilla maaliskuun alussa. Ei ihan noin kovaa vauhtia, tosin.

18 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Edelleen kuitenkin keto/VHH ? 
18 huhti 19 jäseneltä: japolarhe
Edelleen (joitain poikkeuksia lukuunottamatta), voi sanoa, että VHH/Keto on pitänyt. Palasin n. viikko sitten ketoiluun. Pääsiäinen mennenee huonosti syöden, mutta toukokuun pyrin olemaan ketogeenisellä (n. 10 g hiilareita/päivä) kokonaisuudessaan. 
18 huhti 19 jäseneltä: mikapeltokorpi
Ok. Tuosta salista tuli mieleen että on se ihmiskeho kummallinen. Joitakin paikkoja paisutellakseen joutuu todella pusertamaan eikä millään kehitystä meinaa tulla. Sitte taas toisille lihasryhmille riittää kun näyttää puntin paikan niin johan paisuu. 😊eikä edes kunnon lihastuntumaa aina tarvitse. Omalla kohdalla selkä ja rinta on juuri tuo. Ja perse ja jalat muuten käsistä puhumattakaan on sitten vaikeempi pala. 
18 huhti 19 jäseneltä: japolarhe
Olen huomannut saman. Lisäksi tuo viimeinen 0,5 kg vatsanpäällysrasvaa tuntuu olevan todella sitkeässä. 
20 huhti 19 jäseneltä: mikapeltokorpi
Juuri näin. Lihaksen tarttuminen on myös geeneistä kiinni. Oma ruumiinrakenteeni on "kukkakeppi"-mallia ja useita vuosia voimaharjoittelua tehneenä en silti ole kasvanut Arnoldin mittoihin :) Rasvaa on tosin palanut ja lihakset ja verisuonet erottuvat hyvin. 
22 huhti 19 jäseneltä: pekkis61

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mikapeltokorpi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.