Päiväkirja - churrrr, 20 huhti 19

Pakko vaan myöntää, että jos haluan jaksaa arjessa, ei musta ole vhh-dieetille. Mun kroppa toimii parhaiten silloin kun ruokavaliosta löytyy niin maitotuotteita kuin hiilareitakin. Se selittyy varmaankin sillä, jos noihin veriryhmädieetteihin on uskominen (mun veriryhmä on siis B).
Varsinkin kun nykyään pyrin käymään salilla sekä pitkällä lenkillä joka arkipäivä.

Näytä dieettikalenteri, 20 huhtikuuta 2019:
170 kcal Rasva: 3,71g | Prot: 7,52g | Hh: 24,24g.   Aamiainen: Kotimaista Kevytmaito 1,5%, Fazer Alku Kauramuro Kuningatar. lisää...

15 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Liikkuvalle ihmiselle hiilarit on aika ehdottomia. Toisaalta jotkut tuntuvat jaksavan vhhllakin vaikka mitä. Onko se sitten kroppakysymys? Ollaan vaan niin erilaisia.  
20 huhti 19 jäseneltä: ritulissu
Ehkä kropat on erilaisia. Liian vähäisellä hh:lla mulle tulee uupumus ja jopa huono olo liikkuessa. Liian runsaalla huonolaatuisella hh:lla uupumus ja aivosumu.  
20 huhti 19 jäseneltä: täti omena
Vhh:lla ei tarvitse vetää hiilareita kuitenkaan ketotasolle. Olen itsekin vhh:lla ja hh jossain 50-100g/vrk. 
20 huhti 19 jäseneltä: J0hQ
Käytän siis marjoja, maitotuotteita jne.  
20 huhti 19 jäseneltä: J0hQ
VHH toimiakseen edellyttää sitä että keho todella käyttää rasvoja. Siihen voi mennä joillakin kauan. VHH riittää kevyeen ja ja toisinaan hieman rankempaakin treenaamiseen mutta kovatempoiseen korkeasykkeiseen rasva on liian hidasta energian lähteeksi. Peruskunnoltaan hyvässä kondiksessa oleva pärjää paremmin kuin henkilö jolla syke sukeltaa välittömästi tappiin vaikkei treeni kahvakuulaa kummempi olisikaan. Ihmisellä ja varsinkin kropalla on siis jonkinverran merkitystä. Mutta hyvä havainto hoksata ajoissa. 👍 
20 huhti 19 jäseneltä: japolarhe
5x viikossa sali ja lenkki peräkkäisinä päivinä kuulostaa siltä, että kroppa tarvitsisi ehkä myös lepopäiviä.  
20 huhti 19 jäseneltä: J0hQ
Oon hoksannu saman vuosia sitten yrittäessäni yhdistää rankan fyysisen työn, karppaamisen ja reenit. Nykyään ei oo etes sitä fyysistä työtä, mutta tuskin olisin ajellu huvin vuoksi 20 km pyörällä illan aikana, jos oisin ollu pelkän rasvan ja proteiinin voimin liikenteessä. Muutun passiiviseksi, jo en saa säännöllisesti hiilareita koneeseen 😂 Pyöräilemään lähtiessä vetäisin yhdellä aterialla 68 g hiilaria ja hyvin jaksoi polkaista kaupungin toiselle laidalle.  
21 huhti 19 jäseneltä: usk@
Vhh:lla mennään (hh alle 40/vrk) ja energiatasot on korkealla aiempaan hiilarimättöön verrattuna. Tänäänkin tein raskaita puutöitä 💪 Kaikilla ei varmasti toimikaan, täytyy kuunnella omaa kroppaa. Itse lihon heti jos hh ylittää sen 40g. Maitotuotteita en ole jättänyt, eikä tarvikaan. Kerma, kermaviili, voi, juustot jne on päivittäin käytössä. Karpatessa on se hyvä puoli normilaihdutukseen verrattuna, että ei tule mielitekoja. Eikä tarvi nähdä nälkää ja silti laihtuu. 
21 huhti 19 jäseneltä: Hansuska

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - churrrr


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.