Ruokaisaa tonnikala-muna-majoneesi-nuudelisalaattia ja parskaalia.
|
2136 kcal
|
Rasva: 71,57g | Prot: 65,14g | Hh: 316,56g.
Aamiainen: Kahvi, Sokeri, Voi, Rainbow Kaurapuuro. Lounas: Tee (Haudutettu), Hunaja, Hasselpähkinät, Pirkka AB-Piimä, Majoneesi-muna-tonnikala-riisinuudelisalaatti, Parsakaali (Kypsennetty). Päivällinen: Ekströms Mansikkainen Sekamehu, Jauhelihakastike, Parsakaali (Kypsennetty), Uunijuurekset. Välipalat/Muut: Dexal Urheilujuoma, Banaanit, Battery Jungled. lisää...
|
|
2618 kcal
|
Harjoitus:
Toimistotyö - 6 tuntia, Jääkiekko - 1 tunti, Lepo - 9 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...
|
|
Kommentit
Nam! Miten salaatti on tehty?
05 helmi 20 jäseneltä: aneeltam
|
Keitin kananmunat, annoin jäähtyä ja pilkoin ja lisäsin majoneesin.
Sitten pilkoin salaatin, tomaatit, omenan, kurkun ja sekoitin tonnikalan, munamajoneesin ja kypsennetyt ja jäähdytetyt riisinuudelit ja lopuksi söin hyvällä ruokahalulla. 😊
05 helmi 20 jäseneltä: TakaisinKuntoon
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Painohistoria - TakaisinKuntoon
|