Päiväkirja - Taisukka, 26 helmi 20

kumpi aktiivisuusranneke vai askelmittari? (askeleita ajatellen) mulla uus ranneke, laskee askeleet heti ja omronin askelmittari laskee vasta 10 askeleen jälkeen. perustele hieman vastaustasi.

Näytä dieettikalenteri, 26 helmikuuta 2020:
966 kcal Rasva: 33,45g | Prot: 67,94g | Hh: 90,77g.   Aamiainen: Porokylän Gluteeniton Perunarieska, Rainbow Saunapalvi, Valio Polar Alkuperäinen 15,  Maitokahvi, Flora Flora & Voi Normaalisuolainen. Lounas: Atria Jauheliha 9,5%, Kotimaista Vihannessekoitus. Päivällinen: Blå Band Lämmin Kuppi Lohi. Välipalat/Muut: Porokylän Gluteeniton Perunarieska, Valio Polar Alkuperäinen 15, Rainbow Saunapalvi, Valio Vadelma-Persikkakeitto, Flora Kasvien Voimalla,  Maitokahvi, Rainbow Kuningatarmarjat, Maitokahvi, Chiquita Banaani, Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka, Valio Kreikkalainen Luonnonjogurtti 0,4%. lisää...
2311 kcal Harjoitus: Kävely 3,17km - 32 minuuttia, Nukkuminen - 7 tuntia ja 17 minuuttia, Lepo - 16 tuntia ja 11 minuuttia. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mulla on älykello, joka mittaa koko ajan aktiivisuutta ja kalorikulutusta. Dataa on kiva tarkastella sykkeen, askeleiden ja kaloreiden osalta päivän aikana. Jos haluaa laajemmin seurailla omia toimintojaan, niin kello/ranneke ehdottomasti :) 
26 helmi 20 jäseneltä: ulla.i
Ulla.i mulla on siis takaa ajatuksena päästä askelmittarista eroon. 😊 Kyllä mäkin alan kallistuu rannekkeen puoleen, olen tässä pähkäilly sitä nyt jo varmaan 2kk. 
26 helmi 20 jäseneltä: Taisukka
Mullakin nyt älykello, tykkään kovasti. 🤩 
26 helmi 20 jäseneltä: J0hQ
Ranneke enemmän ominaisuuksia 
26 helmi 20 jäseneltä: jasminaniina
Älykello. Enemmän ominaisuuksia. Kun pääset alkuun, kiva oppia lisää itsestä. 
26 helmi 20 jäseneltä: anne.ranta
Mitä älykelloja teillä käytössä? Oletteko olleet tyytyväisiä omaanne ja sen toimintoihin? Itselläni polar vantage m ja minulle siinä loistavat, riittävät toiminnot. 
26 helmi 20 jäseneltä: minnea82
Minnea.82 mulla on nyt honor band 5 ja tykkään kyllä. Perjantaina sain eli ei montaa päivää vielä ollu. 
26 helmi 20 jäseneltä: Taisukka
Mulla Garminin Vivoactive 3. Ostin sen unen, sykkeen ja stressin tarkkailua varten. Sitten hommasin digivaa’an joka päivittyy suoraan puhelimen appiin. Myöhemmin liikuntaominaisuudet tuli tärkeiksi. Vasta nyt kun se on ollut mulla 10 kk, tiedän mitä ominaisuuksia kellooni haluaisin. Aluks on niin vaikea valita laajasta valikoimasta😅 
26 helmi 20 jäseneltä: anne.ranta
Minulla on ollut yli puoli vuotta käytössä Garmin Vivomove HR ja olen ollut siihen tyytyväinen. Pääasiallisin syy hankintaan oli alhainen verenpaine ja jos sattui liikuntasuorituksen jälkeen menemään sykkeetkin alas, oli olo ihan kauhea. Nyt olen säätänyt alarajahälyytyksen sykkeelle, joten tiedän ottaa vaikka puusta kiinni ja mennä rauhassa kyykkyyn-ylös riittävän monta kertaa, jotta syke nousee. Kotinahan aina selviää ottamalla seinästä kiinni. Aiemmin oli vihollinen Polar, mutta vyö oli hankala ja anturikohdat kuivuivat joka välissä. 
26 helmi 20 jäseneltä: Leena.pudottaa
Mulla on ollut useita Polarin laitteita, Loopista alkaen. Nyt iWatch, todella kätevä ja monipuolinen.  
27 helmi 20 jäseneltä: J0hQ
Minä hankin kuukausi takaperin Polarin Igniten vanhan Loopin tilalle. Tykkään kovasti, on riittävän monipuolinen, helppokäyttöinen ja informatiivinen Polar Flow-sovelluksen kanssa. Lisäksi sillä on älylaitteiden tietoturvamerkki (Traficom). 
27 helmi 20 jäseneltä: piabi

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Taisukka


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.