Päiväkirja - rikupajari, 28 touko 20

Vaikka paino on nyt junnannut paikallaan (+- pari kiloa) viimeisen kuukauden ajan niin en ole hirveästi stressannut. Saliharrastus on vienyt miehen ihan mukanaan ja sieltä tuleva kehitys on nostanut mielialaa ihan sikana. Ennen masistelin painon hidasta putoamista ja tuntui aina epäonnistuneen jos viikossa ei tapahtunut mitään vaikka miten liikkui ja söi järkevästi. Enää en tätä stressaa ollenkaan vaan katson iloiten peilistä miten läski muuttuu hiljalleen lihakseksi vaikka paino ei sitä puolta kiloa viikossa välttämättä pudokaan. Samaan aikaan salitreenit myös kannustavat syömään järkevästi kun rauta ei muuten nouse yhtä helposti kuin kunnon ravinnolla. Miinuskaloreilla silti mennään.

Mahtava olo kaikin puolin. 😎

Näytä dieettikalenteri, 28 toukokuuta 2020:
1755 kcal Rasva: 52,27g | Prot: 175,98g | Hh: 138,85g.   Aamiainen: Pirkka Peanut Butter Smooth, Kotimaista Kaurahiutale, Kotimaista Laktoositon Raejuusto. Lounas: Pavut (Vihreät), Perunamuusi (Valmistettu Voista ja Täysmaidosta), Atria Perhetilan Broileri Ohut Fileeleike Valkosipuli. Päivällinen: Paahtopaisti, Perunamuusi (Valmistettu Voista ja Täysmaidosta). Välipalat/Muut: Whey'mo Protein Shake Chocolate. lisää...

38 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Jos paino(n junnaaminen samassa lukemassa) masistaa, niin ota mittanauha käyttöön. Eikö ois mukava seurata miten vyötärö kaventuu ja haba kasvaa? 😜 
28 touko 20 jäseneltä: Tyynehalt
Juurihan tuossa kerroin ettei asia masistele enää. Alkuaikoina masisteli ja mittanauhaa ehdoteltiin (ja käytettiin) paljonkin. Silti tuntui että ne kilot oli se "selvin" kehityksen näyttö. Mutta nyt kun löytyi tilalle salilla kehittyminen (vastukset kovenevat jopa viikoittain ja jaksaa tehdä koko ajan enempi) niin ei enää jaksa masistella niitä kiloja. Ennen olisin halunnut seistä vaa'alla parin päivän välein, nyt ei ole mikään kiire tarkistaa tilannetta. Kenties ensi viikolla voisi tarkistaa seuraavan kerran painon.  
28 touko 20 jäseneltä: rikupajari
Salilla käynnin jos on alottanut painonpudotuksen yhteydessä ja paino ei paljoo putoa, niin luultavasti on siis tullut lihasta, mikä onkin positiivinen asia tietty :). Jotkut sanoo, että salilla käynnin alottaminen voi junnata painoa n. 6vkoa. Lihastreenaaminen myös kerää nestettä kehoon.  
28 touko 20 jäseneltä: ballofcuriosity

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - rikupajari


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.