Päiväkirja - mannahele, 06 kesä 20

Kysyisin teiltä kokeneemmilta tämän sovelluksen logiikasta. Huomioiko se automaattisesti liikunnalla ”ansaitut” kalorit? Minusta on vaikuttanut, että sovelluksen määrittelemä kalorimäärä on joka päivä sama, riippumatta siitä minkä verran olen liikkunut. Vai johtuukohan se siitä, että käytän ilmaisversiota?

Näytä dieettikalenteri, 06 kesäkuuta 2020:
1635 kcal Rasva: 76,76g | Prot: 96,51g | Hh: 135,97g.   Aamiainen: Keitetty Kananmuna, Rainbow Miniluumutomaatti, Atria Ylikypsä Kinkku, Valio Oltermanni, Oivariini Vähemmän Suolaa, Viipurilainen Kotileipomo Vehnä Kaurapala. Lounas: Valio Polar 15% Vähemmän Suolaa, Oivariini Vähemmän Suolaa, HK Ylikypsä Saunapalvikinkku, Fazer Speltti & Hapanjuuri. Päivällinen: Muikku, Uunijuurekset. Välipalat/Muut: Maitokahvi, Kristallipulla. lisää...
305 kcal Harjoitus: Pyöräily (hidas) - 18 km/h - 1 minuutti, Siivous - 1 tunti, Apple Health - 22 tuntia ja 59 minuuttia. lisää...

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Sovellus ei ainakaan minulla laske automaattisesti liikunnalla kulutettuja kaloreita päivän kaloritavoitteeseen. Kun luo profiilin, sovellus kysyy elämäntavan aktiivisuudesta ja varmaan siihen vastaaminen vaikuttaa sovelluksen kalorilaskentaan. Jos olet alkanut urheilla säännöllisesti, kokeile tutkia omia asetuksia jos sieltä löytäisi sen kohdan jossa määritellään säännöllinen liikunta? Oma liikunta on niin satunnaista että en ole laskenut liikunnalla kulutettuja kaloreita päivän pottiin. 
06 kesä 20 jäseneltä: StPaulia
Ei huomioi. Liikkumisesi olet määritellyt aktiivisuustasonasi ja päivittäinen liikkumisesi on vain ns vertailuarvona, jonka avulla voit syödä enemmän/vähemmän, mikäli kulutus poikkeaa paljon normaalista aktiivisuustasosta. 
06 kesä 20 jäseneltä: J0hQ
Kiitos vastauksista!😊 Liikun aika epätasaisesti, niin parempi lienee aina itse tehdä laskutoimitus, jos jonakin päivänä tulee liikuttua reilummin.  
06 kesä 20 jäseneltä: mannahele
määki latasin tän tänään ja ihan pihalla, kuinka tätä käytetään 😅. Omia päivän syömisiä varten täytynee olla ruokapuntari, että sais ruokien määrät merkittyä, vai miten te muut olette merkinneet?.. ja mistä kohin mää pääsen ite julkaisemaan tekstejä? 
06 kesä 20 jäseneltä: Khaizulei
Keittiövaaka kannattaa hankkia. Profiilisi ei ole julkinen, joten päiväkirjasi tai julkaisut eivät näy muille eikä niitä voi kommentoida. Voit kirjoittaa toki itsellesi omia päiväkirjamerkintöjä tai muuttaa asetuksista päiväkirja julkiseksi. Kannattaa samalla myös antaa toisille kommentointioikeus, mikäli haluaa kommentteja. 
06 kesä 20 jäseneltä: J0hQ
punnitsen tarkkaan käytännössä kaiken mitä syön, tai tiedän sen muuten (esim leipäviipaleiden paino on monesti leipäpussin tuoteselosteessa). talletan myös tekemieni ruokien reseptit FS:n keittokirjaan. käytän FS:n kalorimäärälaskuria. lisäksi minulla on exeltaulukkoon tehty laskuri johon laitan edellisen viikon fs:n avulla lasketun syödyn kalorimäärän ja exel laskee noilla tiedoilla painonkehityksen. laskenta perustuu tietty arvioon. laskentakaavan olen kopioinut netistä, omikä on täynnä kulutuksen arviointiin käytettäviä laskentakaavoja. tässä yksi sovellus painon kehityksen ennustamiseen https://www.niddk.nih.gov/bwp  
06 kesä 20 jäseneltä: SohvaKoutsi
Khaizulei, korjaan: kirjoituksesi ja profiilisi näkyy vain niille, jotka sinua seuraavat. Julkisen profiilin näkisivät kaikki. 
07 kesä 20 jäseneltä: J0hQ
Minullakin on liikunta-aktiivisuus laitettu ei liikuntaa ja tavoite painon pudotus, jos sitten liikkuu niin kaikki on plussaa ja pudotus näkyy vaa'alla. 
07 kesä 20 jäseneltä: PappaKronk
timopii... tuolloin helposti tulee liian iso kalorivaje. Noin -500 kcal on sopiva. 
07 kesä 20 jäseneltä: J0hQ
Se asetus on varmaan se, kun mennään pöiväkirjan kohalle? Jotain mää sieltä asentelin 😁 ja pöiväkirjan kautta varmaan myös jaetaan julkaisuja? Tai en ainakaan muualta löytänyt sellaista kohtaa, mistä voisi pöivityksiä muille jakaa 🤔 Anteeksi, että kyselen, tämä on vielä melko uutta minulle, mutta kyllä tää tästä ajan kans 😁 
07 kesä 20 jäseneltä: Khaizulei
Khaizulei, nyt ainakin päiväkirjasi näkyy. 👍🏻 Käytätkö FS nettiselaimen vai esim. puhelimen sovelluksen kautta? 
07 kesä 20 jäseneltä: J0hQ
J0hQ jess, hyvä homma💪 puhelimen sovelluksen kautta, kulkee näppärästi mukana 🙂 
07 kesä 20 jäseneltä: Khaizulei
Khaizulei, sovelluksessa (mulla alareunassa) raportit, oikea yläkulma ”tikkataulu”, laske minun GDA ja laske uudelleen: löytyy omat tiedot.  
07 kesä 20 jäseneltä: J0hQ
Hei ditä olidin kydynyt, että kuinka saa nuo ruoat ja kirjoitukset näkyviin seinälle? Omassa albumissa kyllä näkyy ja mielestäni oon klikannut saa jakaa tms. radtin ruutuun  
07 kesä 20 jäseneltä: HeiHel
Riippuu siitä minkälaisen tavoitteen oot itselles asettanu. Peruselintoimintojen ylläpitämiseen menee sama kalorimäärä joka päivä, siihen päälle tulee tavoitteista ja aktiivisuudesta riippuen oma pumpsinsa! 
08 kesä 20 jäseneltä: nuunander
Asetuksissa on kohta jossa annetaan lupa jakaa tiedot kaikille käyttäjille.  
08 kesä 20 jäseneltä: PappaKronk
Mä en koskaan laske liikunnasta tulleita kaloreita syömiseen... Mitä hyötyä tästä muuten on kun painoa pitäs vielä saada pois?  
08 kesä 20 jäseneltä: Taisukka
Ei minunkaan näillä liikunnoilla kannata lisätä syömistä. Eri asia, jos liikkuisin tosi paljon, silloin pitäisi huolehtia ettei kalorivaje tule liian suureksi. 
09 kesä 20 jäseneltä: mannahele
Yksi hyvä ohje on syömiseen ja laihtumiseen on, että voi syödä puolet liikunnalla kulutetusta ohjeellisesta kalorimäärästä. Taulukot antavat kulutukselle suuntaa. Tarkemmat kulutuslukemat saa tietysti, jos on hyvä älykello. Tätä itse noudatin aktiivilaihdutuksen aikana ja sopi minulle, kun liikkumalla tulee aina nälkä.  
09 kesä 20 jäseneltä: Tuulititta

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mannahele


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.