Päiväkirja - 52tiina, 28 heinä 20

Painonpudotus 5:2 dietillä on ollut kyllä huomattavaa. Arvioisin että olen laihtunut sitten tammikuun noin 8 kiloa, minkä kyllä näkee ja tuntee. Aion yhä jatkaa, sillä pituuteni nähden en koe olevani vieläkään ”normaalipainossa” vaan lievästi ylipainoinen, keho tuntuu yhä hieman raskaalta.

En ole ollut dieteillä vuosikausiin, koska en ole kokenut sitä tarpeelliseksi ja olen aikanaan sairastanut keskivaikean syömishäiriön nuorempana. Havahduin kuitenkin vuodenvaihteessa siihen että olen yli 30-vuotias enkä täysin tyytyväinen enää siihen mitä peilistä näkyy ja miten vaateet istuu päälle. Saamaani burn outtia ja jaksamista pohtiessa mietin että ehkä paino ja sen tuoma epämukavuuden tunne ovat asioita jotka ovat myös vaikuttaneet energiatasoihin ja mielialaan negatiivisesti.

Jaksamisen kanssa on töiden suhteen yhä ongelmia, johtuen koronakevään vaikutuksista. Muuten koen että energia on vapaa-ajalla lisääntynyt :)

Näytä dieettikalenteri, 28 heinäkuuta 2020:
509 kcal Rasva: 21,47g | Prot: 19,13g | Hh: 63,50g.   Lounas: Banaanit, Kirsikkatomaatit. Päivällinen: So Fine So Fish Burgers, Parsakaali. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kiva että löysin toiseenkin joka 5:2 dietti taipaleella 😀 Itse ihan vastikään aloittanu, mutta nyt jo tuntuu että tää sopii mulle.  
28 heinä 20 jäseneltä: morsken
Tsemppiä :)! Ite oon tammikuusta ollut enkä oo luopunut mistään! En muutenkaan oo syönyt epäterveellisesti sinänsä, mutta ajatus jokapäiväisestä diettiruokailusta ja kaloreiden laskemisesta ei tuntunut miellyttävältä eikä sellaiselta minkä kanssa voisin elää pitkään ja suht normaalisti :) 
28 heinä 20 jäseneltä: 52tiina

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - 52tiina


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.