Päiväkirja - 52tiina, 04 elo 20

Työuupumus nostaa jälleen päätään ja huomaan olevani tilanteessa jossa mietin, koska on sopiva hetki töiden kannalta tunnustaa että olen niin uupunut että itken kotona töistä päästyä ja ennen töitä. Töiden kannalta siinä mielessä ettei mitään jää ”kesken” ennen kuin joudun laittamaan pillit pussiin. Ajatelkaa. Tiedostan olevani aivan loppu, olo on jossain hermoromahduksen rajamailla koko ajan. En vain pysty menemään lääkäriin ja myöntämään että en pysty tähän enää. Vielä se ja se asia ja vielä se yksi projekti ja sitten helpottaa. Ei helpota.

Loma on tulossa ja odotan vain että pääsen pois töistä pois pois pois. Lomalla on pakko viimeistään tehdä päätöksiä sen suhteen, voinko enää palata töihin hetkeen. Mopo on karannut käsistä enkä voi tehdä mitään. Yritän vain tsempata joka päivä ja olla irtisanoutumatta, masennun lopullisesti jos ajaudun vielä taloudelliseen kriisiin tässä tilanteessa.

32 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Voiko työstäsi tehdä mitenkään helpompaa? Voitko tehdä vaikka osa-aikausta työtä välillä tai lyhentää työviikkoa? kauhee tilanne kuitenkin. Voimia! 
04 elo 20 jäseneltä: jansku1971
Kiitos kovasti :) voisipa... itseasiassa sain nyt vähän aikaa sitten hoidettavakseni myös toisen työn, mutta lisää palkkaa en saanut. Selvitin asiaa liiton kautta, mutta mitään ei voi tehdä. No työnantaja on ainakin kovasti yrittänyt suistaa elämäni raiteiltaan ja on siinä onnistunut. 
04 elo 20 jäseneltä: 52tiina
Itse työ uupumuksen kokeneena sanon, että se ei ole sen arvoista. Mulla on mennyt reilu vuosi saada itseni kuntoon, vaikka olisin voinut olla pahemminkin uupunut. Mutta tunnistan täysin nuo sun ajatukset. Mulla on perhe ja se oli lopulta se, mikä mut pakotti tekemään jotain. Olin raivohullu, itkuinen tai haamu sohvan nurkassa kotona koko ajan. Reilua, että muut saa minusta ne parhaat puolet ja rakkaimmat ei edes rippeitä - ajatteli ja sit vaan menin työterveyteen. Ja se auttoi! Suosittelen sydämeni pohjasta sitä sinullekin. Ei ole mikään häpeä myöntää ettei jaksa. Päinvastoin se on rohkeutta ❤️ Tsemppiä kovasti!  
04 elo 20 jäseneltä: laurazki
Ota aikalisä työstä,jää sairauslomalle,kokeile miltä tuntuu,sinä olet tärkein,sinun hyvinvointi 
04 elo 20 jäseneltä: pirkko s
itse koin viime vuonna työstressiä ja voin pahoin henkisesti, sekä fyysisesti. yöunet oli huonot, ruokrytmi/-valio rempallaan, kroppaa kolotti ja paino nousi. Tiesin silloin että syyskuussa loppuu sopimus ja ilmoitin pomolle että en ole sen jälkeen enää käytettävissä. Tiedossa oli jo uusi työkin. Kun työt viimein loppui aloin pikkuhiljaa voimaan paremmin kun työt ei ollu koko ajan mielessä. Nyt uudessa työssä tuntuu että työpäivät menee liian nopeasti ja nautin työstäni. Oma terveys edellä..  
05 elo 20 jäseneltä: sallaph77
Minä 
05 elo 20 jäseneltä: paju6
älä tee sitä virhettä että irtisanoudut. ite tein ja oli pakko palata töihin aivan liian pian, vaikka eri työ olikin. alle vuodessa uupumus palasi entistä pahempana. varaat vaan sen lääkäriajan. sit vaan meet sinne. loput hoituu kyllä. ite ainakin purskahdin vaan itkeen eikä loppua tullut, ei siinä paljon selittelyjä tarvittu että väsyttää.  
05 elo 20 jäseneltä: martsa1234
Hurja tilanne! - Suosittelen vahvasti, että et käyttäisi vuosilomaasi toipumiseen, etkä sanoisi irti itseäsi. Hakeudu työterveyteen heti, jo ennen lomaasi. Ota vastaan sairauslomaa loma-ajallekin. Ilmoita työnantajallesi sitten sairaustodistuksen kanssa, että lomasi siirtyy myöhempään sairastumisen vuoksi. Ei ole kohtuullista, että tuollisessa tilanteessa käyttäisit lomapäiviä. Älä missään nimessä sano itseäsi irti tuossa tilanteessa! Siitä seuraa yleensä taloudellisia vaikeuksia jopa hyvin pitkälle ajalle. Näin sinulla säilyy oikeutesi työterveyspalveluihinkin. Toivon että saat pikaista ja hyvää tukea työterveydestä 💗 
05 elo 20 jäseneltä: Epulo
Tsemppiä! ❤ Tarvii nöyrtymistä tosiaan, myöntää itselleen, et on uupunut / sairas. Työllä sen kummemmin kuin rahallakaan ei saa voimia / terveyttä takaisin. Mene lääkäriin. Älä sano itseäsi irti. ❤ Sinä olet tärkein! ❤ 
05 elo 20 jäseneltä: Elmummi
Työterveyteen mars! Saat sieltä apua eikä tarvi yksin kamppailla!! Tsemppiä ja halit!! 
05 elo 20 jäseneltä: elläemenkäs
Hakeudu nopesti lääkäriin. Avun hakeminen ei ole koskaan häpeä, päinvastoin! Älä tee isoja päätöksiä nyt väsyneenä, ne saattavat osoittautua vääriksi. Nyt ihan ensin rohkeasti hakemaan apua, et ole ainoa tuossa tilanteessa. Olen itsekin sen kokenut. Mutta tosiaan pikaisesti avun piiriin, mitä syvemmälle tilanne menee sen hitaampi on saada voimansa takaisin! <3 
05 elo 20 jäseneltä: Maikukka
Oon kuullut et nykyajan duunareilla on vähemmän lomaa kuin aikoinaan maaorjilla. Joten ei ole mikään ihme jos työtahtiin väsyy. 
05 elo 20 jäseneltä: erkkuuuu
Hakeudu työterveyteen. Itse sain sieltä hyvää apua ja tukea ❤️ 
05 elo 20 jäseneltä: epsumarja
Kiitos paljon kaikki! Oon onnellinen tästä kaikesta tuesta täällä, on harvoja ihmisiä joille voin tilanteen todellisen luonteen paljastaa.... Onneksi esimies ymmärtää kun on itsekin samassa tilanteessa, tällä sitten toinen toisiamme yritetään kannatella. 
05 elo 20 jäseneltä: 52tiina
Ymmärrän sinua, olen käynyt läpi saman. Nyt olen sairaslomalla toipumassa ja kesäloma siirtyy myöhempään ajankohtaan. Ei ollut helppoa mennä työterveyslääkärin vastaanotolle, mutta se oli oikea ratkaisu. Tsemppiä <3 
07 elo 20 jäseneltä: AnuIrmeli
Suosittelen puhumaan tilanteesta avoimesti työnantajalle ja kerro hänelle sitten että hakeudut asian johdosta työterveyteen. 
07 elo 20 jäseneltä: Umalsh
Yhden loppuunpalamisen kokeneena suosittelen lämpimästi hakemaan apua mahdollisimman nopeasti ja hoitamaan itsensä kuntoon kunnolla, ettei tilanne uusiudu. Tsemppiä! 💪 
07 elo 20 jäseneltä: OuKaVo
Voimia 💪 
12 elo 20 jäseneltä: Helinä1412

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - 52tiina


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.