Päiväkirja - laurazki, 04 marras 20


Näytä dieettikalenteri, 04 marraskuuta 2020:
1854 kcal Rasva: 106,97g | Prot: 93,21g | Hh: 130,94g.   Aamiainen: Valio Kahvikerma, Kahvi, LU Belvita Breakfast Crunchy Choc Chips. Lounas: Lounashetki Cobb Salaatti. Päivällinen: Atria Sika-Nauta Jauheliha 23%, Makaroni, Saarioinen Tomaatti Chili Salaatinkastike, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat). Välipalat/Muut: Mandariini, Karl Fazer Maitosuklaa, Arla Café Maito, Valio Profeel Kermakaramelli Proteiinivanukas. lisää...

73 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Paino ei suostu muuttumaan mihinkään, mutta vatsa onneksi muuttuu. 😍 Mun on vaikea ymmärtää mun kehoa. Olen edelleen ylipainoinen (2kg) mutta tästä paino on kyllä niin tiukassa, että ei se tästä taida minnekään mennä.  
03 marras 20 jäseneltä: laurazki
Mä oon jumahtanut samaan tilanteeseen. Tavoitteeseen se 2 kg, ja se ei lähde MILLÄÄN. Kovasti haluaisin päästä normipainoiseksi... 😀😀 Mut se 2 kg ylipainoa on aina vaan. Enkö jaksa enää yrittää täysillä tässä vaiheessa? Vai eikö vimpat kilot todellakaan enää putoa!!!  
04 marras 20 jäseneltä: D1amante
Jopa mun vatsa on samassa tilassa ku sun 😀. Aavistus vatsalihaksistakin on olemassa, kun oikeassa valaistuksessa katsoo 😂. 
04 marras 20 jäseneltä: D1amante
Minkä mukaan ylipainoinen? Bmi siinä mielessä huono mittari ettei se huomio sitä, että lihas painaa enemmän kuin rasva. 😉 
04 marras 20 jäseneltä: Inka.S
BMI tosiaan sanoo, että 2kg olis ylipainoa. Kehonkoostumus mittauksessa joskus kauan sitten ideaalipainoksi tuli 65kg. Aijai. Ei taida siihen keho taittua. (Pitäis käydä uudestaan) Mut kyllä sitkeät on nuo pari viimeistä kiloa ennen normaalipaino, mutta onneksi kehon olemuksesta huomaan, että tiivistymistä on tapahtunut ja kunto on kasvanut huimasti. Revin iloa siitä ❤️ 
04 marras 20 jäseneltä: laurazki
Peilikuva ja kunnon kasvaminen ovat mielestäni paljon parempia ilon aiheita kuin vaakalukema. 
05 marras 20 jäseneltä: MsLittleEarthquakes
-samoin kun mielestäni myös nämä painotaulukot on vähän peestä... -jokaisen normaalipaino on se, missä tuntee itsensä hyväksi... jotenka se raja "lievänylipainon" ja "normaalipainon" välillä on melkein kun veteen piirretty viiva.... itse en voisi kuvitellakkaan meneväni alle 70kg... vaikka tuokin on "virallisten" taulukkojen mukaan itselleni vielä "lievää ylipainoa" ... tai noh, sehän nähdään sitten kun olen siellä, miltä itsetäni tuntuu... mutta veikkaampa, että jatkossa pyrin pitämään tuon painoni tuolla 70-75 välillä... (jos sinne asti nyt päästään ;) )  
05 marras 20 jäseneltä: läskeillekyytiä
Olisin loppuelämäni kiitollinen noin kauniista vatsasta! Itse olen normaalipainossa mutta vatsa on aina ollut se ongelmakohta. Se ei laihaksi tule edes alipainolla, kokeiltu on monesti.  
05 marras 20 jäseneltä: Hansuska
Ei ole kyllä tuossa enää ylipainoa. Hyvää työtä! Ja tosiaan lihas painaa enemmän ku rasva. Ite oon käyttänyt vaakaa ja vyötärönympärystä mittaamaan edistymistä. Jossain vaiheessa vaaka pysähty, mut vyötärönympärys jatkoi pienentymistä.  
07 marras 20 jäseneltä: Pie nibbler 69
Ei ole häpeämistä! Katseet kääntyvät ihan varmasti!  
07 marras 20 jäseneltä: viikink
Eipä taida mulle tulla litteetä vatsaa vaikka mitä tekiin 
09 marras 20 jäseneltä: MerinKartta
Voi miten kauniita kommentteja oli tullut 😍 Kiitos jokaiselle. Ne lämmittivät mieltä. Lapset halusi eilen katsoa vanhoja videoita ja kyllä se pysäytti kun näki itsensä siinä 95kg massassa. Pitkälle olen tullut ja tyytyväinen sietäisi jo olla. ❤️😅 Kiitos teille ihanat ja tsemppiä omiin projekteihin. Ja siis vatsaan olen saanut apua kirurgilta niinkuin olen aiemmissa postauksissa kertonut. 7kg (yhteensä) painaneet kaksoset veiveät vatsalihakset ja mahan nahan siihen mittaan, ettei vatsalle olisi pelkästään ominn keinoin mitään voinut enää tehdä. Nyt on hyvä 😍 
09 marras 20 jäseneltä: laurazki

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - laurazki


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.