Päiväkirja - nenaterese, 31 heinä 21

SYÖMISHÄIRILIITTOSTA SAAT APUA!
On ikävä nähdä että täällä on monta ihmistä joka luultavasti kärsii syömishäiriöstä.

Hae apua.

Näytä dieettikalenteri, 31 heinäkuuta 2021:
1983 kcal Rasva: 51,41g | Prot: 105,92g | Hh: 274,80g.   Aamiainen: Vattenmelon, Kotimaista Mustikka, Myllyn Paras Neljän Viljan Puuro, Valio Sokeroimaton Mansikka-Banaani Keitto, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%. Lounas: Rainbow Kana-Tacosalaatti. Päivällinen: Turun Sinappi Mieto, Felix Luomu Tomaattiketchup, Atria Kevyt 5% Kalkkunanakki, Rainbow Lankkuperunat. Välipalat/Muut: Estrella Linssisnacks Aito Cheddar Kermaviili & Sipuli, Chokladfudge, Haribo Click Mix, z fettfri chokoboll utan socker, HK Ohuen Ohut Ultrakevyt Meetvursti 9% (2,5g), Valio Aamupala 5%, Becel Original, Oululainen Reissumies Tosi Ohut, Kotimaista Laktoositon Rasvaton Rahka, SunSpelt Spelttimuro, Valio Sokeroimaton Mansikka Keitto. lisää...
1401 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

60 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Hyvä kannanotto! Kauhulla olen seuraillut täällä muutaman selkeästi nuoren tai jopa lapsen kipuilua ruokailun kanssa. 
31 heinä 21 jäseneltä: hiinal
💪 
31 heinä 21 jäseneltä: Kyykky-Pasanen
Tuntuu että juuri viimeisen parin viikon aikana on tullut paljon lisää näitä henkilöitä. Hakekaa apua ihmiset ja myöntää itsellenne että tarvitsette sitä.  
31 heinä 21 jäseneltä: Santtu21
@hiinal, @Santtu21 Valitettavasti, mutta onneksi on tosi helppoa saada apua! 💪🏻 
31 heinä 21 jäseneltä: nenaterese
Mahtava postaus! Itse oon epäillyt että osa saattais trollejakin olla, kun niin yhtäkkiä yleistyi. 
31 heinä 21 jäseneltä: Dracotar
@Dracotar. Sama mieltä! Tuntuu siltä että nykyään kaikilla kuuluu olla joku mielensairaus, valitettavasti monet hakee huomiota sillä tavalla eikä ymmärrä kuinka ikävä se on kun oikeasti kärsii...🥺 En sanoa että kaikki ovat trolleja, mutta todellisuus on että jotkut heistä ovat. 🤔🤭 Uskon myös että täältä löytyy monta ihmistä joka kärsii hiljaisuudessa..🥺 Toivottavasti tämä postaus voi auttaa joku henkilö.🥰 
31 heinä 21 jäseneltä: nenaterese
Ikävää näiden henkilöiden julkinen syömishäiriöinen päiväkirjailu on myös siksi, että se voi triggeröidä muita ihmisiä. Esim. itsellä nuo feedille randomisti ilmestyvät postaukset on herättäneet tosi vaikeita tunteita, kun tunnistan niistä nuorempaa itseäni sekä toimintatapoja joista eroon pääsemiseksi oon tehnyt valtavasti töitä vuosien mittaan, ja nyt ne vaan hyppää varoittamatta silmille... Mä oon ilmiantanut pari postausta, mutta eipä niille oo mitään tehty. Toivoisin, että alustan ylläpito voisi kiinnittää enemmän huomiota siihen, että täällä ei sallittaisi selvästi epätervettä ja häiriöistä laihdutusta. 
31 heinä 21 jäseneltä: pers00na
Pers00na, oon samaa mieltä sun kanssa. Hyvää vloppua kuitenkin kaikille, jotka tämän sattuu näkemään ☺️  
31 heinä 21 jäseneltä: Dracotar
Lasten ja nuorten perheet ei välttämättä osaa tai tajua tehdä asialle yhtään mitään. Kaikki vanhemmat ei ole henkisesti edes sen lapsen tasolla, niin jos edes tätä kautta saa vinkkiä ravintoterapeutista ja psyko-hoidosta ongelman suhteen, niin hyvä. 
31 heinä 21 jäseneltä: Mäpä
Aihe on saanut täällä suurta huomiota ja onhan se asiana vakava, mitä ei pidä vähätellä. Mutta en usko että, meidän kirjoittelut täällä auttavat niitä jotka sitä kipeästi tarvitsevat. Tämä appi pitäisi muokata niin, ettei ole mahdollista pistää mitään liian alhaisia tavoite painoja. Ei yksin kertaisesti hyväksyisi ja ei antaisi tallentaa, jos menee minimin alle. Luulisi tekijöiden sen voivan muuttaa, kun kerran tietynlaisille laskukaavoilla muutenkin appi toimii. Tämä ei kuulu tähän juttuun, mutta kirjoittelen samoilla tulilla että; Tänään olen huomannut teidän päivityksistänne miten suurimmilla kaloreilla olette tiputtaneet painoa ja johtopäätöksenä miten tärkeää on syödä riittävä määrä energiaa tai, sitten pitää niitä tankkauspäiviä. 
31 heinä 21 jäseneltä: ännäss
Itse aloitin vasta sovelluksen käytön ja järkytti tuo syömishäiriöiseen käyttäytymiseen viittaavien tekstien määrä. Itselläni oli samanlaisia ongelmia nuorena ja niistä oli vaikea päästä eroon, joten on sama tilanne kuin pers00nalla, eli nuo päivitykset todella triggeröivät ja vaikeuttavat omaa oloa. Todistettua myös on, että syömishäiriökäyttäytymistä kuvaavat tekstit voivat olla oikeasti haitallisia, joten mielestäni niitä ei pitäisi olla täällä lainkaan. Ei se ole sellaisten päivitysten kirjoittajillekaan hyväksi. Itse olen ilmiantanut postauksia ja ilmoittanut pari käyttäjää "ota yhteyttä" toiminnon kautta, mutta saa nähdä vaikuttaako se mihinkään. 🤷🏼‍♀️ 
01 elo 21 jäseneltä: amilart
Mäpä, otappa huomioon et syömishäiriöistä kärsii myös aikuiset, ei vaan lapset 😄 
03 elo 21 jäseneltä: juuulii
Usein myös syömishäiriöstä kärsivän käytös vaikuttaa nuoremmalta juurikin sen sairauden takia. Monia ”helpottaa” pitää kirjaa syömisistä. Totta on että voi triggeröidä, YAZIO siksi myös hyvä sovellus kun se on enemmän yksityinen. 
03 elo 21 jäseneltä: juuulii
Tärkeä aihe, mutta miksi ei ole sen vertaa keskitytty, että oikeinkirjoitus ois ees tarkistettu ennen julkaisua!? Vähentää huomattavasti asian tosissaan ottamista, kun lukee "syömishäiriliittosta" 🤦🏻‍♀️Ei sovi edes vitsinä, toisin kuin esim. "lukihäiriliittosta" tai "kirjotushäiriliittosta" sopisi. 
07 syys 21 jäseneltä: Janika M. Ahola
@MyLoveRoses Ymmärtääkseni et ole tyytyväinen minun tekstistä? Olen puhunut suomea 4 vuotta joten kielitaito ei ole vielä täydellinen. Voisitko kertoa samalla miten sen sanotaan oikein? Tai ymmärsinkö mä sun teksti väärin?😂 
07 syys 21 jäseneltä: nenaterese

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nenaterese


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.