Päiväkirja - nenaterese, 04 helmi 22

Tällä hetkellä katson aika epämiellyttävä peiliin. Tiedän että mua turvottaa lääkkeiden takia ja tiedän että mun lihakset tulee nopeasti takaisin (sulun aikana ei tullut tehtyä muuta kuin pyöräily ja yogailu joten mulla on aika "löysä" olo).
Tiedän että tämä on vaan hetkellisesti, mutta tämä on nyt ollut koko viikon joten alkaa ottaa päähän! Onneks otan tänään se viimeinen pilleri ja toivottavasti on parempi fiilis jo sunnuntaina!

Mutta, haluan lopettaa tä mun avautuminen positiivisesti!
TÄNÄÄN ON PERJANTAI 🤭🤩✨

Näytä dieettikalenteri, 04 helmikuuta 2022:
1899 kcal Rasva: 69,26g | Prot: 123,76g | Hh: 188,08g.   Aamiainen: Blåbär (Osötade, Frysta), Pakkasmarja Mansikka, Kotimaista Laktoositon Kevytmaitojuoma, Valio Sokeroimaton Mansikka Keitto, Myllyn Paras Kaurahiutale, Äpple, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Becel Original. Lounas: Keiju Margariini 60, Vaasan Kuntonäkki, Rainbow Paseerattu Tomaatti, Reilu Naudan Jauheliha 10%, Freshona Pinaatti Pakaste, Miyata Shirataki Spaghetti Style. Päivällinen: Freshona Pinaatti Pakaste, Reilu Naudan Jauheliha 10%, Miyata Shirataki Spaghetti Style, Rainbow Paseerattu Tomaatti. Välipalat/Muut: Pågen Gifflar Korvapuusti, Valio Sokeroimaton Mansikka Keitto, Elovena Välipalakeksi Tumma Suklaa, Maxim Proteiinipatukka Crispy Brownie, Banan, CHIA pudding, vanilj, Oululainen Reissumies Tosi Ohut, Becel Original, Valio Aamupala 5%, HK Ohuen Ohut Ultrakevyt Meetvursti 9% (2,5g), Päron, Kallen Raidallinen Mätitahna, Vaasan Iso Grahampaahto, Valio Aamupala 5%. lisää...
1561 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

26 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Perjantai ja viiminen pilleri, kyllä se siitä kirkastuu! Noi on kyllä ikäviä takaiskuja, mutta entistä vahvempana ja motivoituneempa takasin, eiks vaan? 
03 helmi 22 jäseneltä: heepoxx
Jepp!! 🤩👌🏻  
03 helmi 22 jäseneltä: nenaterese
🙃 
03 helmi 22 jäseneltä: Viv#
Jee 🙂💪 
04 helmi 22 jäseneltä: Dietcoke6

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nenaterese


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.