Päiväkirja - böbble, 22 helmi 22

Ei mikään paras keli lenkkeillä tänään, mutta tulipahan käytyä😬 kaaduin vain kerran ja lumen alle piiloon jääny jäätikkö veti mun nilkan ympäri😆 mulla on jääny kyllä niin heikot nilkat mun jalkapallotaustan takia, että mä oon onnistunu nyrjäyttää nilkkani housuja jalkaan laittaessa😂 Ei onneks nyt menny niin pahasti, että kyllä varmaan jo huomenna voi kävelylle mennä.

41 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Onneksi ei käynyt huonommin! Mie niin odotan että lumet ja jäät sulaa, ja pääsee taas pikkuteille ja metsiin kulkemaan. 
22 helmi 22 jäseneltä: MatildaAurora
Auts… mulla vähän sama vika, löysät nivelsiteet ja rempulat nilkat 😬 viimeksi pyöräytin kunnolla 2v sitten ja vieläkin pikkasen turvottelee. Sitä kun ei saa lepoon kunnolla koskaan. Tsempit! 
22 helmi 22 jäseneltä: Persimon78
Mulla murtu pari vuotta sitten toinen nilkka🙃 todella ärsyttävää, kun on kaikki löysällä jaloissa, että tuntuu pienikin virheliike tekevän vaan harmia😄 lepoon ei tosiaan kyllä kokonaan saa.  
22 helmi 22 jäseneltä: böbble
Voi ei 🙁, tsemppiä ❣️ Samaa vikaa täällä, vempula nilkat (ja polvet). Vähän väliä muljahtelee ja sit kompuroin.  
22 helmi 22 jäseneltä: Vnica83
Onneks ei hullummin käyny. Noi kelit on kyl, eilen sai tarpoa nilkkoja myöten hangessa vaikka kävelytietä meni. Ja petollinen jää sitten siellä alla. Kevättä tässä kyllä jo odottaa. 
22 helmi 22 jäseneltä: heepoxx
Ou nou. 🙈 Onneksi ei mennyt pahemmin. Eikö niihin voi laittaa jotain tukia? Siis ehkä ihan tyhmä kysymys, mutta mietin että itsellä ollut rannetuet käytössä salilla koska heikot ranteet ja polvituki, kun joku juoksijan polvi tyyppinen systeemi kiusasi joskus, niin sillä mietin? 
22 helmi 22 jäseneltä: Kati.N.Rontti
Mä monesti tämmösen kerran jälkeen laitankin jonkun siteen tukemaan nilkkaa. Sitten kun se tuntuu paremmalta sen vähän unohtaa eikä sitä sitten tajua tietenkään varoa ennen seuraavaa vahinkoa😄 kevättä tosiaan odotellessa🌞 ois ainakin yks vaaratekijä pois laskuista, kun jäät sulaisi.  
22 helmi 22 jäseneltä: böbble
Joo ja "liika" tuen käyttö myös heikentää yleisesti lihasten antamaa tukea, kun eivät sitten harjaannu, eli harvoin niiden tukien kanssa kuulukaan kaiken aikaa elellä. Mutta ehkä tosiaan tästä eteenpäin suosiolla ainakin lumiset/jäiset kelit pitää tukea tms. Niin tai näin, toivon pikaista paranemista. Ihanaa, että sinulla on liikkumisen iloa elämässä. ❤️ 
22 helmi 22 jäseneltä: Kati.N.Rontti
Hui! 😄 Hanki nastakengät! Mäki ajattelin, ehkä ensi talveen kyllä menee.  
22 helmi 22 jäseneltä: Dietcoke6
Huh ja hui! Icebugit on ollu kyllä tän talven pelastus, suosittelen nastoja ihan jokaiselle 🙂 Mutta sais se kevät kyllä alkaa jo hyvää kyytiä tulla, pitkä hyvä talvi on jo saatu. Ja riittävästi koettu tälle erää 😅 
22 helmi 22 jäseneltä: kriskaja
Nastat alla talvella niin autossa kun kengissä, en näe syytä liukasteluun kummallakaan.  
23 helmi 22 jäseneltä: Sera62kg
nastakengät on kyllä ihan paras investointi, varsinkin kun kävelee paljon 👌 
23 helmi 22 jäseneltä: LadyLazarus82
Onneks ei käyny pahemmin. 🙃 Ääni nastoille täältäkin. ihan Motonetista viimetalvena ostin parhaat talvikenkät 60 eurolla. On lämpimät ja pitävät nastat. (Autossa kitkat paremmat, kun Sera59kg siitä nyt mainitsi...) 
23 helmi 22 jäseneltä: Janika M. Ahola

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - böbble


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.