Päiväkirja - wadelma, 26 kesä 22

Huomenna loppuu loma, niin juoksin aamupalalle työpaikan läheisyyteen. Tarkoitus aloittaa työmatkajuoksu, niin reitti testattu. Palaan lomalta töihin tasan 3 kg kevyempänä. Juoksu ennen aamupalaa oli aika paha, tai sitten +25 aamuhelle vaikutti.

Näytä dieettikalenteri, 26 kesäkuuta 2022:
2488 kcal Rasva: 84,34g | Prot: 78,07g | Hh: 336,39g.   Aamiainen: Kahvi, Alpro Plant Protein, Tuorepuuro härkäpapukaurahiutaleilla. Lounas: Nutrilett Vegetable Soup, Felix Street Kitchen Sour Cream & Onion Dressing, Salaatti. Päivällinen: Kypsennetty Lohi, Lihapyörykät (Naudanliha), Mozzarellajuusto, Salaatti, Fazer Patonki, Tuorejuusto, Keitetty Kananmuna, Uudet Perunat, Kuohuviini. Välipalat/Muut: Brunberg Riisisuklaa, Makeinen, Rainbow Muro Pikkuleipä, Espresso House Vadelmajuustokakku, Täytekakku Kuorrutteella (Kotiresepti tai Kaupan). lisää...

37 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Työmatkajuoksu tai -pyöräily olis kyllä ihana! Mulla on viimeiset 10 v ollut työ kotona, ja sitä ennen 30km/sivu. Mulle kuitenkin lenkki ennen aamupalaa on paras aika, tänäänki tarkeni 6.30- 8 juosta, metsässä oli onneks siedettävää. Koira kävi kolmesti uimassa, itse vain kerran.  
26 kesä 22 jäseneltä: Sera62kg
Paljon sun työmatka on? Ihanat maisemat ☺️ 
26 kesä 22 jäseneltä: Kevyempi minä
Metsässä on kyllä ihanaa etenkin tällaisella kelillä, lähden tästä pian metsäkenkille, ihan vaan käveleen. En nauti yhtään kuumuudesta, mahdollisesti kilpirauhasen vajaatoiminnan takia. Mun työmatka on vain 2,5 km, että n. 3 viikon harjoittelulla uskaltaa jo hyvin lähteä nollasta juoksemaan työmatkaa. 😁 Aloittelin juoksun vuorottelemalla 500 askelta kävelyä ja juoksua ja kun vuorottelua jaksoi tehdä 2000 juoksuaskeleeseen asti, niin vuorottelin muutaman kerran 1000 askeleella edelleen 2000 askeleeseen asti juoksua. Nyt olen varmaan 4-5 kertaa juossut vähintään sen 2000 putkeen ja käytännössä lopettanut askelten huomioimisen ja vaihtanut sen 2-2,5 km matkaan. Varmaan hyvä pohja, kun tehnyt kuitenkin n. 12 km kävelylenkkejä ja ravannut portaissa yli puoli vuotta. Enempää en ole vielä juossut, mutta kun työmatka alkaa sujua molempiin suuntiin, niin voi miettiä seuraavaa haastetta. Polkujuoksukoulu olisi elokuun lopussa, sitä mietin ja itseasiassa ensi viikolla pitää ilmoittautua, jos meinaa mennä ja päästä. 
26 kesä 22 jäseneltä: wadelma
Kuullostaa hyvältä, ehdottomasti ilmoittaudut polkujuoksuun mukaan 😊 
27 kesä 22 jäseneltä: Kevyempi minä

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - wadelma


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.