Päiväkirja - wadelma, 10 joulu 22

Ilmeisesti en saa taas kuvia julkaistua, pitäisi poistaa sovellus ja ladata uudelleen. Olisin laittanut kuvan mun proteiinikalenterista, on ihan tosi hyvä. No, ehkä saan vielä laitettua ennen joulua. Oltiin tänään anopilla syömässä karkkia, leivonnaisia jne. huhhuh! Nyt ois taas hyvät hiilaritasot juoksulenkille. 😅 Jos ei ole hirveästi pyryttänyt lunta, niin lähden. Alkaa olla taas viikko edellisestä yli 2,5 km juoksulenkistä. Lähinnä töihin menomatkoja tulee siis juostua.

Näytä dieettikalenteri, 10 joulukuuta 2022:
2238 kcal Rasva: 65,73g | Prot: 84,03g | Hh: 328,86g.   Aamiainen: Pirkka Laktoositon Rasvaton Maitojuoma, Kahvi, Tuorepuuro, Pirkka Miniluumutomaatti. Lounas: Oivariini Oivariini, Maalahden Limppu Maalahden Limppu, Knorr Kermakastike, Valio Raejuusto Maustamaton 2%, Myprotein Chocolate Caramel Crispy Layered, Kariniemen Kananpojan Paistetut Sisäfileet, Salaatti, Perunat (ilman Suolaa, Keitetty). Päivällinen: Maitokahvi, LU Domino Original, Joulutorttu, Makeinen. Välipalat/Muut: Kouvolan Lakritsi Kouvolan Lakritsi, Boström Unelmatorttu , Leivon Herrasväenleipä Vadelma, Vaasan Kotiuunin Voisilmäpulla. lisää...

18 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Niin ja töihin menomatka tulee juostua siksi, että en saa ajoissa lähdettyä kotoa, niin kävellen ei enää ehdi 🤣🤣 
10 joulu 22 jäseneltä: wadelma
käyhän se noinkin 👍🙂 
10 joulu 22 jäseneltä: onkopakkojoseitaho
Minä saan päiväkirjaan ladattua kuvia vain tietokoneen selaimella, mutta ruokapäiväkirjaan taas pelkästään Android sovelluksella. On ärsyttävää kun sovellus ja selaimen kautta käytettävä versio on niin erit! 
11 joulu 22 jäseneltä: Cloudberries
Minkä firman kalenteri sulla on? 😋 
11 joulu 22 jäseneltä: iitrailija
Myprotein kalenteri @iitrailija  
11 joulu 22 jäseneltä: wadelma
Onko siinä näytteitä proteiinijauheista? Kiinnostavaa! 
11 joulu 22 jäseneltä: Cloudberries
Joo, kalenterissa on kaikenlaisia näytteitä, jauheista, patukoista, kekseistä, vohveleista ja makutippojakin on jo tullut. Oon ihan tosi tyytyväinen! 
11 joulu 22 jäseneltä: wadelma
Ne makutipat on huippuja, mulla on useakin ja kovassa käytössä! 
11 joulu 22 jäseneltä: Cloudberries
Mihin käytät makutippoja @cloudberries? Olen vasta rahkaa kokeillut ja siellä kyllä toimii 
11 joulu 22 jäseneltä: wadelma
Rahka se ykköskohde minullakin on, tekee muuten aika pahasta rahkasta sangen makoisaa! Ja tulee niin paljon halvemmaksi kuin proteiinivanukkaat. Olen myös käyttänyt leivontaan, smoothieihin, proteiinisheikkeihin, kahvijuomiin, kookoskermavaahtoon, kaakaoihin sekä puuroihin.👍🏻  
12 joulu 22 jäseneltä: Cloudberries
Mitkä tippamaut ootte kokeneet hyviksi? Mä kokeilin myproteinilta valkosuklaata ja maapähkinää ja ne oli kyllä ihan kamalia 😅 yököttävän esanssisia rahkan seassa. Omenaa oon kokeillut kanssa, mutta sitä laitan vissyyn ja toimii ihan hyvin. 
12 joulu 22 jäseneltä: iitrailija
Kaikki ne taitaa olla aika esanssisia jos niikseen tulee ihan jo raaka-aineidensa vuoksi. :D Vegaaninen valkosuklaa on itselläni ja se ei maistu valkosuklaalle mutta on ihan hyvä, en kuitenkaan osta uudestaan just koska siinä ei ole selkeää makua. En tiedä eroaako ei-vegaanisesta. Ei-vegaanisia on vanilja (supermonikäyttöinen) ja toffee (vai kinuskikohan se oli) ja se on herkullinen.  
12 joulu 22 jäseneltä: Cloudberries
Mulla on vain vaniljaa, se on hyvää 
12 joulu 22 jäseneltä: wadelma

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - wadelma


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.