Päiväkirja - ShaQRi, 03 maalis 16

Viime viikolla oltiin Tallinnassa, joten tuli viikon tauko treeniin ja ruokailutkin oli vähän niin ja näin.
Reissu alkoi buffalla, ai että mä vaan niin rakastan sitä kalapöytää, ei tarvii lämpösiä ruokia ottaa ollenkaan.
Viiniä ja lonkeroa toki tuli muutamat juotua.
Hotellin aamiaiset : munakasta, jugurttii ja siemeniä, leipää..
Käytiin kokeilee Masha ravintola D-terminaalin edestä, oli todella kaunis ja viihtyisä paikka, maisteltiin blinejä, pelmeneitä (näistä kumpikaan ei kyllä olleet mitään ihmeellisiä) parhaimmat olivat suolakurkut ja lähes perinteinen venäläinen herkku kuten hampurilainen oli ihan parhaimpia. Kaikki annokset syötiin 2 aikuisen ja 1 lapsen kesken.
Old Hansa raatihuoneentorin reunassa oli kanssa oikein ihana paikka, heidän kermainen sienikeitto.. ai että, ja se pähkinäleipä.

Alku viikko onkin mennyt pitkälti lohta syöden, Maanantaina lohikeittoa Vuosaares cafe kampelassa, Tiistaina aurajuustolohta kalatiskiltä josta ateriat Mummolle tortelliinejen kera, illalla oli vielä lohimedaljongit uunijuureksilla ystävän luona.

Raskas paluu arkeen ja töihin, taisi olla niinkin hehkeät eväät eilen kuin realia leipää 1 siivu, kanasalaatti-ei kastikkeita, ja matkalla kotia tuhottiin tytön kanssa pähkinäpussi (ei lisättyä suolaa tai öljyä.) Illalla piti vielä tehdä loppu viikon eväät, mielikuvitus oli taas huipussaan, joten nuudeliwokkia, broileria, kesäkurpitsaa ja paprikaa.

Torstai aamu onkin lähtenyt kevyesti omenalla ja hups helkutti, pähkinäpussista piti ottaa vain muutama, miten voi olla et siel on enään jäljellä muutama pähkinä.... apuvaaa...

No tänään sitten treenille, kun eilen sinne en päässyt.

Tiistaina käyty salilla vähän polkemassa, crossaamassa ja yläkropan lihasta herättelemässä.
Keskiviikkona kyykätty 100 kyykkyä - pakko oli osallistua kyykkyhaasteeseen, tosin Tiistaina unohtu aloittaa se, tehtiin eilen sitten ekankin päivän kyykyt.
TOrstai on toivoa täynnä, jos tekis oikein pitkän treenin !

Oon ollut tosi laiska kirjailee noita ruokailuja ylös, kun en niitä ikinä punnitse yms. Koitan taas alkaa skarppaa sen suhteen.

Tullut muutenkin enemmän päivitettyä tonne puhelimeen JAwbonen UPiin tekemisiä ja syömisiä.

Oikein mukavaa loppu viikkoa :)

Näytä dieettikalenteri, 03 maaliskuuta 2016:
875 kcal Rasva: 46,63g | Prot: 40,03g | Hh: 73,12g.   Aamiainen: Eldorado Natural Pähkinät, Omenat. Lounas: Pirkka Broilerin Fileeleike, Nuudelit. Päivällinen: Paistettu Kananmuna. lisää...
3504 kcal Harjoitus: Kävely (reipas) - 6.5 km/h - 35 minuuttia, Pyöräily (Kuntopyörä) - 23 minuuttia, Crosstrainer - 3 minuuttia, Kuntosali (Gym) - 30 minuuttia, Toimistotyö - 10 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia, Lepo - 3 tuntia ja 59 minuuttia, Kävely (kohtalainen) - 5 km/h - 30 minuuttia. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - ShaQRi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.