Päiväkirja - ShaQRi, 17 helmi 17

Pohdiskelin näitä nuudeleita.
Jos nettopaino on 55g ennen keittoa, eikö silloin sen kalorit lasketa sen 55g edestä? vaikka kyljessä on kalorit ilmoitettu 100g annoksen mukaan.... ?
Ei muuten, mutta tollanen annos riisinuudelia 55g on lähes diettiruokaa jos siinä on vain 27kcl Vai onko lukema vain tolle riisinuudelille ilman öljyä... No ei siit öljystäkään ihan mahottomia kaloreita voi tulla...
Onhan noi toki aivan ylimääräistä hiilaria, mutta nyt kävi näin, etten saanut eilen kaupassa käytyä, joten joku eväs piti repästä töihin..

Näytä dieettikalenteri, 17 helmikuuta 2017:
667 kcal Rasva: 27,60g | Prot: 61,06g | Hh: 45,97g.   Aamiainen: Skyr Kuningatar. Lounas: Mama Riisivermiselli. Päivällinen: Tonnikalasalaatti. Välipalat/Muut: Munakas, Herkkusienet (Paistettu), Selleri, Klementiinit. lisää...
2440 kcal Harjoitus: Toimistotyö - 9 tuntia, Lepo - 7 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
Jos kalorit on annoksen mukaan, se on sen ohjeen mukaan tehdyn annoksen kalorit. Aika hölmöä jos ei kuivapainokaloreita lue pakkauksessa ollenkaan, mä oon käsittänyt sen olevan pakollista. 
17 helmi 17 jäseneltä: Lumpy-Space-Princess
siis kuivapaino ois se 55g ilman lisättyä vettä... mut eihän vesi lihota :D  
17 helmi 17 jäseneltä: ShaQRi
Ei niin, ja se siinä onkin hölmöä, että kalorit ilmotetaan 100 gramman annoksen mukaan. Kuka valmistaa annoksen, mutta syö vain osan?! Mutta joka tapauksessa 55 grammaa on pisara meressä - oli se sitten minkälaista sapuskaa :)  
19 helmi 17 jäseneltä: Lumpy-Space-Princess

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - ShaQRi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.