Päiväkirja - nagikata, 25 loka 17

Eilen kävin talvikauden ekassa spinningissä. Oli niin masentavaa olla siellä sen ruman, satakiloisen rautakolperopyörän päällä, kun on tottunut lentämään maantien laitaa sirolla, kevyellä hiilikuitupyörällä. Inhoan spinningiä, mutta jotain on pakko tehdä: pelkkä pilates kerran viikossa ei riitä liikunnaksi. Jo 5 minsan polkemisen jälkeen oli armoton hiki ja jano, sydän hakkasi ja reidet väsyi, ja katsoin jatkuvasti kelloa, milloin homma loppuu. Nyt ei ollut kuitenkaan veren maku suussa, ja hengityskin tasaantui nopeasti; kunto on vielä aika jees kun ulkokausi on vasta päättynyt. Ja onneksi kiitoksena on aina hyvä olo tunnin jälkeen!! Ei tuota muuten pystyisi tekemään.

Näytä dieettikalenteri, 25 lokakuuta 2017:
1432 kcal Rasva: 48,44g | Prot: 70,25g | Hh: 173,23g.   Aamiainen: Polar Leppäsavu, Kurkku, Puikula Kaurapaahto, Suodatinkahvi, Atria Kalkkunaleike Ohuen Ohut. Päivällinen: Rainbow Lihakeitto. Välipalat/Muut: Tuorekurkku (Kuorineen), Kuusamon Savujuusto, Fazer Puikula Kaura, LU Belvita Breakfast (25,3g), Valio Eila Kreikkalainen Jogurtti Sitruuna, Banaanit. lisää...

14 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Voi sinnuu. En oo ikinä spinninkiä kokeillut, eikä muutenkaan mitkään ryhmäliikuntalajit ja tunnit oo mua varten. Oon semmonen yksinpuurtaja. Mä harrastan taistelulajeja (vaikka ryhmässä tehdään, ni on silti yksilölaji), punttisalia, pyöräilyä, sauvakävelyä, koiran kanssa lenkkeilyä ja kotijumppaa... Taas sanon, että koita löytää talveksi laji, josta tykkäät! 
27 loka 17 jäseneltä: SasuK

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nagikata


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.