Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1916 kJ
23%
458 kcal
Rasvaa
32,00g
46%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
14,000g
70%
Hiilihydraatit
34,00g
13%
Sokereita
34,00g
38%
Proteiinia
11,00g
22%
Suola
0,30g
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 touko 21 04.53 ap.
23%
GDA:sta*
(458 cal)
23% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (29%)
 
Rasvaa (62%)
 
Proteiinia (9%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
458
Rasva
32g
Hh
34g
Prot
11g
Kohteessa 100 g on 458 kaloria
Kalorien jakautuminen: 62% rasva, 29% hh, 9% prot.

Luokkaan Almondy ja Kakut liittyvät:

Daim Mousse Cake
Gluten-Free Mud Cake
Mantelikakku
Oreo-Kakku
Salted Caramel Crush
Choco Delish
  Näytä lisää tuotteita: Almondy Kakut

Lisää Almondy tuotteita:

Toblerone Cheesecake
Oreo Cheesecake
Daim Cheesecake
  Näytä kaikki tuotemerkin Almondy tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kakut:

Suklaakakku (ilman Kuorrutusta)
Juustokakku
Suklaakakku (Suklaakuorrutuksella)
Sokerikakku
  Näytä lisää kohteen Kakut ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Eesti Pagar Kräsupea
Deluxe TOFFEE & PECAN ROULADE
Daim Cheesecake
Satumaista Cappuccino Kakku
Espresso House Gluteeniton Porkkanakakku
Riitan Herkku Mango-Passiomoussekakku


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.