Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1799 kJ
22%
430 kcal
Rasvaa
19,40g
28%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
9,000g
45%
Hiilihydraatit
57,40g
22%
Sokereita
26,00g
29%
Kuitua
2,2g
Proteiinia
5,80g
12%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 elo 17 05.35 ap.
22%
GDA:sta*
(430 cal)
22% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (54%)
 
Rasvaa (41%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
430
Rasva
19,4g
Hh
57,4g
Prot
5,8g
Kohteessa 100 g on 430 kaloria
Kalorien jakautuminen: 41% rasva, 54% hh, 5% prot.

Luokkaan Antell ja Leivonnaiset liittyvät:

Polkamarenki
Vadelmapulla
Vaniljakampa
Laskiaispulla Suklaa-Vadelma
Omenahyve

Lisää Antell tuotteita:

Paahdettua Porkkanaa ja Punajuurta
Gruusialainen Kasvis-Kaalilaatikko
Mahtisämpylä Porkkana
Vadelmakampa
Kaura-Pellavasämpylä
  Näytä kaikki tuotemerkin Antell tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leivonnaiset:

Kaneliviineri
Hedelmäviineri
Juustoviineri
Viineri
  Näytä lisää kohteen Leivonnaiset ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Vaasan Possumunkki
Espresso House Orange Cheesecake
Espresso House Fika Club Combo
Espresso House Pekaani-Kinuskibrownie
McDonald's McPops
McDonald's Pistaasi Macaron


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.