Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Fazer

Tyrkisk Peber Soft&Spicy

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1481 kJ
18%
354 kcal
Rasvaa
0,50g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
88,00g
34%
Sokereita
56,00g
62%
Proteiinia
0,50g
1%
Suola
0,21g
4%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 helmi 24 07.04 ap.
18%
GDA:sta*
(354 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (98%)
 
Rasvaa (1%)
 
Proteiinia (1%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
354
Rasva
0,5g
Hh
88g
Prot
0,5g
Kohteessa 100 g on 354 kaloria
Kalorien jakautuminen: 1% rasva, 98% hh, 1% prot.

Luokkaan Fazer ja Karkit liittyvät:

Lumipantteri Hedelmäpastilleja
Salmiakki Cola-Ginger Sugar Free
Pretzel
Skolekridt
Finlandia Suklaakonvehti
Remix Favourites
  Näytä lisää tuotteita: Fazer Karkit

Lisää Fazer tuotteita:

Doris Mango
Lontoonrae Suklaalevy
Domino Fun Avec
Remix Sour
Domino Dumle
  Näytä kaikki tuotemerkin Fazer tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Suklaamakeiset (Makeat)
Karkkirakeet
Maitosuklaa
Kovat Makeiset
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Malaco Salmiakkikala
Marabou Bubbly
Ahlgrens Bilar Fruktkombi
Fazer Remix Sour
Haribo Pearl-Eggs
Sweet Corner Fruit & Liquorice Winegums


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.