Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1590 kJ
19%
380 kcal
Rasvaa
19,00g
27%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
12,000g
60%
Hiilihydraatit
45,00g
17%
Sokereita
6,40g
7%
Kuitua
2,3g
Proteiinia
7,30g
15%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 maalis 17 04.23 ap.
19%
GDA:sta*
(380 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (47%)
 
Rasvaa (45%)
 
Proteiinia (8%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
380
Rasva
19g
Hh
45g
Prot
7,3g
Kohteessa 100 g on 380 kaloria
Kalorien jakautuminen: 45% rasva, 47% hh, 8% prot.

Luokkaan Fazer ja Pullat liittyvät:

Artesaanipitko
Kanelipuustit
Voisilmä-Nyhtöpitko
Omenakampa
Käpykakku
Berry Bon Täytemunkki
  Näytä lisää tuotteita: Fazer Pullat

Lisää Fazer tuotteita:

Fasupala Trio
Minttucrisp
Alku Pehmeä Granolapala Mustikka
Doris Mango
Lontoonrae Suklaalevy
  Näytä kaikki tuotemerkin Fazer tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pullat:

Kuorrutettu Kanelipulla
Kanelipulla
Hampurilaisen tai Hotdogin Sämpylät
  Näytä lisää kohteen Pullat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Meriläisen Leipomo Kanelipitko
Porokylän Gluteeniton Herkkupulla
Meriläisen Leipomo Voisilmäpalat
Kartanon Leipä Herkkupulla
Vaasan Perinteinen Korvapuusti
Vaasan Vadelmalettipulla


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.