Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Jesse

Tartarmajo

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1469 kJ
18%
351 kcal
Rasvaa
34,00g
49%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,600g
13%
Hiilihydraatit
11,00g
4%
Sokereita
9,30g
10%
Proteiinia
1,20g
2%
Suola
1,50g
25%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 helmi 24 09.19 ap.
18%
GDA:sta*
(351 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (13%)
 
Rasvaa (86%)
 
Proteiinia (1%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
351
Rasva
34g
Hh
11g
Prot
1,2g
Kohteessa 100 g on 351 kaloria
Kalorien jakautuminen: 86% rasva, 12% hh, 1% prot.

Luokkaan Jesse ja Majoneesi liittyvät:

Aiolimajo
Sweetchilimajo
Savuchilimajo
Mango-Currymajo
Kurkkumajo
Chipotle-Ranch Majoneesi
  Näytä lisää tuotteita: Jesse Majoneesi

Lisää Jesse tuotteita:

Caesarkastike
  Näytä kaikki tuotemerkin Jesse tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Majoneesi:

Majoneesi (Dieetti tai Kaloreita Vähennetty, Kolesteroliton)
Majoneesi (Vähäkalorinen)
Majoneesi (Kevyt)
Majoneesi (Rasvaton)
Majoneesi
  Näytä lisää kohteen Majoneesi ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Herkkumaa Valkosipulimajoneesi
Heinz Vegan Mayo Aioli
Herkkutilan Burgerikastike
Kotipizza Chipotlemajoneesi
Pirkka Täysmajoneesi
Vemondo Vegan Aioli


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.